Michel Visser kent Vathorst erg goed.
Michel Visser kent Vathorst erg goed. Vathorst Wonen
Ondernemer in beeld

Kansen via Vathorst Wonen: ‘Win met de zomeractie ter kennismaking’

21 juli 2021 om 13:30 Zakelijk

AMERSFOORT Voor veel mensen is op dit moment het zoeken naar een woning een hele opgave. Toch zijn er ook heel veel kansen meent Michel Visser. Die biedt hij via het nieuwe Vathorst wonen zodat er meer beweging in de markt komt.

Arnoud J Spaaij

Michel Visser woont zelf in Vathorst, al vijftien jaar. De wijk, de mensen en de omgeving kent hij dus als zijn broekzak. En nieuw als makelaar is hij zeker ook niet. „Dat klopt”, legt hij welwillend uit, „Ik ben ook partner in een andere makelaardij en ik heb dan ook ruime ervaring in deze omgeving maar ook in de Hilversum en wijde omgeving.” 

MOOIE WIJK Visser liep al een poos met het idee rond om in Vathorst te beginnen: „Ja ik had al langer dat idee. Natuurlijk als ondernemer wil je verbreden maar Vathorst kent veel uitbreiding en is een heel mooie wijk. Er wordt fors gebouwd en er is hier veel dynamiek.” De verkoop van nieuwbouw is maar een deel van het potentieel. „Vathorst wonen richt zich in eerste instantie op de verkoop van bestaande woningen in Amersfoort-Noord. Toch heb ik onlangs een heel nieuwe woning verkocht. Deze mensen hadden andere plannen en daardoor verkochten ze hun nieuwbouwhuis gelijk door. Nog ongebruikt. Deze woning is niet op Funda verschenen.”

Veel mensen gaan eerst iets kopen en verkopen de woning waar ze op dat moment in wonen nog niet. Daar spring ik op in

KANSEN En dat is precies waar de kansen liggen volgens Visser: „Veel mensen gaan eerst iets kopen en verkopen de woning waar ze op dat moment in wonen nog niet. Daar spring ik op in. Als mensen laten weten dat ze wat zoeken kan ik ze helpen te zoeken maar ook andere woningzoekenden weer verder helpen. Ook al is het huis nog niet leeg, het zorgt dat plannen bekend zijn. Dat geeft de beweging die nodig is. In Vathorst en ook daarbuiten.”

NOG EEN ZOMERACTIE Vathorst Wonen heeft net een introductieactie gedaan. Visser: „De notaris heeft twee winnaars getrokken. De gratis verkoopmakelaar is naar Franck gegaan en de gratis aankoopmakelaar is voor Roos en Teun. Een succesvolle actie en daarom hebben we in de zomer, tot en met 29 augustus, nóg een hele mooie actie. Omdat wij ook de afvallers en iedereen in Vathorst willen laten kennismaken met Vathorst Wonen stellen wij iedereen die zijn of haar woning wil verkopen een mooi aanbod in het vooruitzicht. Deze actie geldt de gehele zomervakantie.”

VRIJBLIJVEND Meedoen is een kwestie van aanmelden op de website van Vathorst Wonen. Via de de pagina op www.vathorst-wonen.nl/introductie-actie kan een formulier worden ingevuld. Je meldt je dan aan om een vrijblijvend aanbod te ontvangen voor de verkoop van je woning. En voor wie liever niet via de website inschrijft maar graag persoonlijk contact heeft, geeft Visser natuurlijk ook de mogelijkheid anders contact op te nemen: „Je kunt ons ook rechtstreeks benaderen via onderstaande contactgegevens.”

Vathorst Wonen
Darthuizerberg 1
3825BK Amersfoort
Tel. 033-2076030
info@vathorstwonen.nl
www.vathorstwonen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie