Hugo en Feline kijken zeer tevreden terug op de verkoop van hun huizen door Anne Fem nvm makelaardij.
Hugo en Feline kijken zeer tevreden terug op de verkoop van hun huizen door Anne Fem nvm makelaardij. Arnoud J Spaaij
Ondernemer in beeld

Verhuisverhaal: ‘Anne Fem toonde zich een betrokken makelaar’

9 juli 2021 om 09:21 Zakelijk

AMERSFOORT Eén huis verkopen is voor veel mensen al een hele klus. Maar Feline en Hugo verkochten afgelopen jaar samen twee huizen, en ze kochten een heel nieuw nog te bouwen huis terug.


Arnoud J Spaaij

,,De klik met Anne Fem had ik gelijk”, zegt Feline Smeenk over de hulp die ze kreeg van Anne Fem de Groot bij de verkoop van haar huis. „Anne Fem is er op ieder moment voor alles en iedereen. Het was daarom zo fijn dat ik met alles bij haar terecht kon. Ik vond het best lastig om zomaar mijn huis te verkopen. Het huis in Amersfoort waar ik in woon is m’n eerste eigen huis. Helemaal van mezelf.” 

Nadat Feline en haar vriend Hugo beiden na een scheiding samen een nieuw leven wilden opbouwen bedachten ze hoe dat zou kunnen met wat ze hadden.” Hugo heeft een huis in Soest en zijn dochter gaat daar naar school. Mijn dochter gaat in Amersfoort naar school. We wilden graag dat zowel Hugo’s dochter in Soest als mijn dochter in Amersfoort naar school zou kunnen blijven gaan. We hebben dan ook lang getwijfeld tussen Soest-Zuid en Amersfoort.” 

Maar beide huizen verkopen en een mooi huis terugkopen bleek toch een betere oplossing. „Anne Fem heeft ons goed begeleid in de zoektocht naar een ander huis en met de verkoop van onze huidige huizen. Ze let echt op alles”, vertelt Feline. „Alle wensen die we hadden had ze goed in haar hoofd. Zodra ze wat op het oog had belde ze gelijk en we hebben zoveel huizen met haar bekeken, maar het aanbod bleef schaars. De verkoop van mijn huis verliep vlot. Anne Fem gaf me het vertrouwen. ‘Verkoop nou eerst maar je eigen huis, dan weet je tenminste waar je aan toe bent’, zei ze. En ik moet echt zeggen dat was het zetje dat ik nodig had. Dankzij haar goede adviezen hebben we ons droomhuis kunnen kopen. Ze ontzorgen je compleet bij Anne Fem nvm makelaardij.”

(Artikel gaat verder onder de afbeelding).


Deze mooi vrijstaande woning in Soest werd vlot verkocht. - Sjors Smink

ONTZORGPAKKET Het team van Anne Fem nvm makelaardij heeft daar een ontzorgpakket voor dat zowel bij de aan- als bij de verkoop van een huis uniek is. Alles wordt geregeld, van de complete professionele begeleiding met foto’s, een filmpje, een plattegrond en de aanmelding op Funda. Maar ook de bouwtechnische keuring en de taxatie door gecertificeerde taxateurs worden geregeld. Zelfs met de notaris hoef je als verkoper of koper geen afspraken mee te maken. Ook dat wordt verzorgd.”

Optioneel is een uitstekend advies voor een passende hypotheek. Alles voor één vast bedrag. In overleg is het bovendien mogelijk naar je eigen wens bepaalde dingen juist wel of juist niet zelf te regelen. En je weet daarmee vooraf waar je aan toe bent bij de verkoop of aankoop van je huis. Vanzelfsprekend worden ook de afspraken voor de bezichtiging verzorgd. Voor Hugo was de begeleiding bij aankoop en verkoop aanvankelijk nog niet zo vanzelfsprekend.

„Ik dacht, ik doe dat zelf wel. Maar je moet reëel zijn. Allereerst is de markt momenteel zo dat je er zelf niet zomaar tussenkomt. De makelaar is natuurlijk precies op de hoogte wie wat zoekt en waar wat wordt aangeboden. Anne Fem wist vrij snel wat we wilden. En we hadden best wel wat wensen. We hebben met toeval het nieuwbouwhuis hier in Soest gevonden.” Voor de verkoop was Anne Fem ook niet Hugo’s eerste keuze omdat ze geen kantoor in Soest heeft. ,,Maar toen ik zag hoe betrokken ze was bij de verkoop van Feline’s huis en hoeveel tijd en energie haar team daar in stak twijfelde ik geen moment.” Feline en Hugo zijn blij hoe het gelopen is het afgelopen jaar. „En de kinderen ook”, lacht Feline tot slot. „Emmelie en Wende kunnen niet wachten tot we eindelijk samenwonen in het nieuwe huis.” 

Anne Fem nvm makelaardij
Leusderweg 26
3817 KA Amersfoort
Tel. 033-2091100
annefemnvmmakelaardij.nl.


In Amersfoort woonde Feline erg naar haar zin.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie