„Wij zijn geen typische u-zegt-en-wij-draaien-installateur”, legt Arnold Versteeg uit.
„Wij zijn geen typische u-zegt-en-wij-draaien-installateur”, legt Arnold Versteeg uit. Arnoud J Spaaij
Ondernemer in beeld

Lagarde Groep zorgt voor veiligheid

16 april 2021 om 15:15 Zakelijk

PUTTEN Aandacht voor een veilige werkomgeving voor mensen en bedrijfsprocessen is minder vanzelfsprekend dan het lijkt. Toch is de stap daarvoor niet groot. Lagarde Groep kan voorzien in die veiligheid en is de aangewezen partner voor bedrijven om fysiek en op ICT controle te houden.

„Wij zijn geen typische u-zegt-en-wij-draaien-installateur”, legt Arnold Versteeg, salesmanager bij Lagarde Groep uit. „Wij adviseren de juiste oplossing die past bij de probleemstelling van onze opdrachtgevers. Onze mensen brengen vanuit ons bedrijf die expertise mee. Naast advisering, monteren en onderhouden wij de aangebrachte installaties. Daarnaast ontzorgen we als het gaat om veiligheid. Gebouwbeveiliging kunnen we laten aansluiten op een ICT-omgeving. Deze ICT-omgeving kunnen we desgewenst zelf beheren.”

Lagarde Groep heeft met haar diversiteit aan disciplines alles in huis om kleine en grote organisaties alle support te geven die nodig is voor een optimaal veilige werkomgeving. Vanuit Putten, Hoevelaken en Ede opereert Lagarde Groep door heel Nederland. „Voor zowel bedrijfsleven als overheid zijn we partners. Dat varieert van juweliers tot zorginstellingen. Alles op maat”, waarna Versteeg voorbeelden geeft als toegangscontrole, databeveiliging maar ook preventie tegen ramkraken of sabotage. „Dat geldt voor personeel, bezoekers in het bedrijf en ook de minder fysieke contacten als dataverkeer. De balans vinden in een optimale beveiliging met toegankelijk blijven en zelf ook kunnen blijven communiceren dat is van groot belang. Kijk, als voorbeeld, naar de bezoekers die je binnen je bedrijf wilt ontvangen. Je wilt het liefst dat je medewerkers op de hoogte zijn zodra je gasten arriveren. Dat kan met camera’s en ook met het digitaal aanmelden van je gasten. Binnen de AVG-wet overigens. En als mensen dat toch een barrière vinden kunnen we alternatieven bieden als bijvoorbeeld tags om toegang te geven.”

Lagarde Groep biedt gerichte oplossingen. Dat kunnen autonome systemen zijn maar zeker ook geïntegreerde. „Veelal zijn er natuurlijk al infrastructuren. Dan adviseren we, als dat kan natuurlijk, om die weer in te zetten. Bovendien zijn telecommunicatie, internet en beveiligingsnetwerken goed gezamenlijk over de, al of niet al aanwezige, bekabeling te integreren. Indien nodig scheiden we het netwerk voor de beveiligingsapparatuur met die van de kantooromgeving.”

Vaak zijn we een blijvende partner voor onze opdrachtgevers

Beveiliging is voor een gedeelte een technische discipline en de mens zelf speelt er ook een rol in. „Procedures en processen kunnen we uitstekend toepassen. We zijn ook echt een partner daarin. Dat vraagt ook om begeleiding. We geven trainingen voor bediening en gebruik van apparatuur en procedures. Vaak zijn we een blijvende partner voor onze opdrachtgevers. En die diensten kunnen we de klok rond en het hele jaar door leveren.”

Lagarde Groep
Arnold Versteeg
Voorthuizerstraat 69c
881SC Putten
088 1616016

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie