Alle stoelen van Meubelzorg kunnen op maat worden gemaakt.
Alle stoelen van Meubelzorg kunnen op maat worden gemaakt. Arnoud J Spaaij
Ondernemer in Beeld

Meubelzorg voor zitcomfort

19 september 2021 om 11:00 Zakelijk

AMERSFOORT Onmiddellijk valt de ruime keuze op als je binnenstapt in de winkel van Meubelzorg in winkelcentrum Kraailandhof. Het staat er vol met stoelen in allerlei maten en uitvoeringen. Met één gemene deler: ze worden naar wens op maat gemaakt. 

Meubelzorg is, naast andere vestigingen in het westen van het land, sinds enkele weken neergestreken in Hoogland. In het gezellige winkelcentrum kun je gratis parkeren. Wel zo handig als je op je gemak een goede stoel wilt uitzoeken. In Hoogland zijn Harry Lozeman en Roy Schaap aanwezig om naast een demonstratie, ook een deskundig advies te geven. Lozeman loopt al tientallen jaren mee in de meubels en weet alles over stoelen. Hij weet ook precies wat er in welke woonsituatie het beste past: „Goed advies gaat samen met wat je zelf wilt. Comfortabel zitten in een relaxfauteuil moet je zelf ervaren. Dat kan hier. Dat is vaak maatwerk en dus kunnen we iedere wens in een stoel verwerken.” Daarmee vat Lozeman pakkend samen wat Meubelzorg doet, namelijk service bieden voor op maat gemaakte fauteuils. Allerlei handige details zorgen ervoor dat een stoel van Meubelzorg de stoel wordt waar je het liefste in zit. „Kijk,” demonstreert Lozeman met in één hand een afstandbediening, „hiermee schuift de rugleuning naar achteren en dan schuiven de armleuningen mee. Soms ondersteunen tot wel zes motors de bewegingen van de stoel. Zulke opties kan je hier zelf proberen. Iedere stoel wordt op maat gemaakt. Naast de stoelen die we op voorraad hebben.”

STA OP STOELEN Sommige mogelijkheden zijn zo vernuftig dat je er nauwelijks bij stilstaat dat het essentieel kan zijn voor je zelfstandigheid als je mobiliteit afneemt. „Kom je moeilijk overeind als je een poosje gezeten hebt dan biedt de sta op-functie de hulp die je nodig kan hebben om zelfstandig ter been te blijven. Zo’n stoel geeft een klein zetje of helpt met een grotere beweging, afhankelijk van wat je wenst.”

HANDBEDIEND OF ELEKTRISCH Alle stoelen zijn handmatig te bedienen. „Of je kiest voor elektrisch,” zegt Schaap, „En dan kan je zelfs modulair aanschaffen. Een accu gaat, afhankelijk van hoeveel je die gebruikt, een maand mee. Maar je kan ook een kabel aansluiten. Zelfs eerst kiezen voor een kabelaansluiting en later alsnog voor een accu.” Sommige keuzes maak je natuurlijk wel vooraf. Er zijn wel duizend kleuren in stof en in leer om uit te kiezen en die zijn ook te combineren.

THUIS Mensen die het lastig vinden om naar Hoogland of een van de andere vestigingen van Meubelzorg te komen kunnen ook thuis een demonstratie krijgen. „We kunnen door heel Nederland en België service verlenen, reparaties uitvoeren en we ook graag aan huis voor een thuisdemonstratie.”

door Arnoud J Spaaij

Afspreken kan telefonisch maar loop je gewoon binnen dan ben je ook welkom.
Meubelzorg
Kraailandhof 11
3828 JN Hoogland
meubelzorg.nl
085-0655292.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie