Afbeelding
Foto: Pexels

Lekker in je (tweede) vel

28 februari 2022 om 14:17 Partnercontent

Na bijna twee jaar is het dan toch zover, we mogen weer los. De wereld gaat open en we kunnen allemaal weer vaker de deur uit. Samenwerken met collega’s, borrelen, netwerken, naar café of terras, naar bioscoop of concert, naar wedstrijd of sportclub. Wat zullen we genieten van de dingen die eens heel gewoon waren en nu zo bijzonder voelen. En nu het allemaal weer mag, willen we ook weer goed voor de dag komen. Misschien is dit het moment om je kasten eens kritisch door te lopen en te kijken of je misschien niet toe bent aan wat nieuwe kleding. De afgelopen jaren is dat er bij de meesten van ons een beetje bij ingeschoten, want voor wie moest je het doen? Misschien heb je ook net als veel anderen een paar kilo extra overgehouden aan de corona crisis. Natuurlijk wil je daar weer vanaf, maar tot die tijd is het toch slim om je kleding aan te passen op je nieuwe lijf. In te strakke kleding zie je er onnodig dik uit.

In goed passende kleding zie je er beter uit en voel je je ook zelfverzekerder. Nu denk je in eerste instantie misschien niet aan het vervangen van je onderkleding. Je denkt aan nieuwe overhemden, blouses, een goede jeans of nette kleding voor je werk. Maar de basis onder al die kleding is toch echt je ondergoed. Ook al zie je het niet, je ondergoed is toch een belangrijk onderdeel van je kleding. Het vormt letterlijk de basis. Omdat anderen je ondergoed, als het goed is, niet zien, hecht je er misschien niet zo veel belang aan. Maar het is zeker de moeite waard er wat aandacht en geld aan te besteden. Je kunt behoorlijk last hebben van ondergoed dat niet lekker zit. Het is zo’n kleine steeds terugkerende irritatie die je de hele dag behoorlijk in de weg kan zitten  

En dat is zonde en niet nodig. Er is tegenwoordig ondergoed te koop dat echt als een fijne tweede huid functioneert. Zonder naden, van zacht en absorberend materiaal om door zweten te voorkomen. Het is helemaal geen overbodige luxe om ook daar wat tijd en aandacht aan te besteden. En bijvoorbeeld wat extra te investeren in nieuwe en duurzame  boxershorts heren. Veel mensen vinden het niet zo nodig  geld voor uit te geven voor goed ondergoed. Maar daarmee doen ze zichzelf eigenlijk tekort. Want als je ondergoed niet lekker zit, kun je daar de hele dag door veel last van hebben. Ook een goed ondershirt voor onder je overhemd is tegenwoordig eigenlijk een must voor de man die zijn uiterlijke verzorging serieus neemt. Ze zijn er in verschillende lengtes en uitvoeringen zodat je precies kunt kiezen wat het beste aansluit bij jouw lichaamsbouw en voorkeuren. 

Als je dus je kledingkasten inspecteert om te kijken wat je eens aan zult doen als je weer naar kantoor of weer lekker uit gaat, kijk dan meteen ook even kritisch naar je onderkleding.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie