Afbeelding
Foto door shahedtrs form PxHere

Een VR bril huren, waar doe ik dat?

Partnercontent

Ben jij op zoek naar een VR bril om te huren voor jouw feest of evenement? Zoek dan niet verder want in deze blog leg ik jou precies uit waar je deze brillen het beste kan huren, wat je er allemaal mee kan en wat de VR bril nou zo speciaal maakt. Lees hieronder snel verder!

Wat kan ik eigenlijk met een VR bril?

Met deze techniek wordt het mogelijk om als regulier persoon waanzinnige ervaringen op te doen, denk bijvoorbeeld aan het racen in een Formule 1 auto zoals Max Verstappen of vliegen als een echte straaljager piloot in een gevechtsvliegtuig. Naast deze mogelijkheden kan de VR bril ook gebruikt worden in de game industrie, op beurzen, op evenementen, voor feestjes of bij filmvoorstellingen.

Tegenwoordig weten veel mensen al wel af van deze gave techniek maar de technologie achter de brillen verbeterd continue waardoor er steeds weer nieuwere brillen en ervaringen de markt op komen. Het aantal games en apps die gespeeld en gebruikt kunnen worden met deze VR brillen nemen tevens ook alsmaar toe, een echte groeimarkt dus! Ben jij benieuwd geworden naar brillen en zou je graag een VR bril huren of aanschaffen? In het volgende kopje vertel ik hier meer over. 

Waar kan ik een VR bril huren of kopen?

Nu je weet wat je precies kan met deze bril en welke ervaringen jou allemaal te wachten staan vraag je je natuurlijk af waar je deze bril kan huren of aanschaffen? Bij Urban Events ben jij aan het juiste adres, dit bedrijf kun je vr brillen huren voor de meest uiteenlopende gelegenheden. 

Naast een breed assortiment in VR brillen biedt Urban Events ook de verdere thema aankleding aan, professionele begeleiding en volledige opzet van de installaties. Het bedrijf wordt geprezen om de expertise, adequate manier van reageren, service en geleverde experience. Urban Events persoonlijke aanpak en uitgebreide assortiment zorgt er altijd voor dat er een passende oplossing is voor jouw thema of doelgroep. 

VR voor jouw evenement, feestje of beurs

VR (virtual reality) is momenteel zeer populair en ontwikkeld zich op een snel tempo zoals eerder al genoemd. Vandaar dat een VR bril met bijpassende installatie uitermate geschikt is voor jouw evenement, feestje of beurs bijvoorbeeld.

Voordat je zomaar een VR bril huurt moet het wel duidelijk zijn wat jouw bedoeling is en welke game of app wil jij laten zien aan de gasten? Voor het laten zien van een 360 graden voorstelling is namelijk weer een ander soort bril nodig dan voor een interactieve voorstelling of een simulator ervaring. Voor elke situatie is weer een andere bril van toepassing, de ene bril is geheel draadloos en bieden geen mogelijkheid om het scherm te delen met een andere monitor. Andere type VR brillen worden aangedreven door een computer en kunnen gekoppeld worden met Tv’s zodat anderen jouw beeld ook kunnen zien.

Kortom; het doel moet eerst helder zijn! Vanuit dit uitgangspunt kan Urban Events jou perfect vooruit helpen met de ideale VR bril voor jouw gelegenheid. Neem snel contact op en kijk wat de mogelijkheden zijn!

advertentie
advertentie