Afbeelding
Refurbished iPhone

De kracht van een refurbished iPhone 11 & Refurbished.nl

25 mei 2021 om 07:30 Partnercontent

iPhones zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Helaas zorgt dit er onder andere voor dat de iPhones er ook niet goedkoper op worden. De iPhone 12 met een opslagruimte van 128 GB kost op dit moment € 876 en dat is zonder abonnement! Het wordt verwacht dat de nieuwe Apple ook weer duurder zal zijn met een verwachte prijs van € 909 euro. Voor veel mensen is dit een hoop geld en vaak ook te veel geld om te spenderen aan een nieuwe iPhone. Refurbished.nl wil een aantrekkelijk alternatief bieden, namelijk een Refurbished iPhone. Zo kun je al de iPhone 11 refurbished krijgen en gelijk al flink besparen op de kosten.

Als nieuw, maar dan goedkoper

Het grootste voordeel van een refurbished iPhone 11 is absoluut de prijs. Wanneer je kiest voor een nieuwe iPhone 11 betaal je al gauw nog € 673, maar kies je voor een refurbished iPhone 11 dan kun je deze al krijgen voor € 499! Met die honderden euro’s die je bespaart kun jij weer leuke dingen doen of dit geld alvast apart leggen voor een abonnement. Kies je voor een iPhone met de conditie ‘zo goed als nieuw’ dan ben je ook verzekerd van een iPhone die geen gebruikssporen bevat en dus net zo goed eruit zal zien en zal functioneren als een nieuwe iPhone.

Gecontroleerd door experts

Een telefoon wordt niet zomaar verkocht als refurbished, deze wordt eerst aan de binnen- en buitenkant grondig gecontroleerd. Zo wordt een telefoon door experts op meer dan 50 punten gecontroleerd. Zo kun je denken aan controles of onderdelen zoals de batterij, camera of het scherm nog goed functioneren. Als er fouten of defecte onderdelen aangetroffen worden dan worden deze gerepareerd of wanneer nodig compleet vervangen. Als er onderdelen vervangen zijn, dan wordt de controle weer van vooraf aan uitgevoerd om 100% zeker te zijn dat alles goed werkt en u verzekerd bent van een goede aankoop.

3 jaar garantie!

Bij refurbished.nl geloven ze ontzettend in de kracht van de refurbished markt. Ontstaat er toch een probleem met jouw refurbished iPhone? Geen enkel probleem! Waar Apple je maar 1 jaar garantie zou bieden, biedt refurbished.nl jou 3 jaar garantie op iedere aankoop die je bij ons doet. Zij zijn overtuigd van de kracht die refurbished kan bieden en hopen zo ook uw vertrouwen te winnen.

Duurzaam

Maar we zijn nog niet klaar! Met het kopen van een refurbished iPhone 11 draag je ook bij aan een duurzame samenleving. Er worden veel schaarse grondstoffen gebruikt om een nieuwe iPhone te produceren en bij deze productie komt ook veel CO2 kwijt. Door te kiezen voor een refurbished iPhone zorg je ervoor dat Apple minder van de nieuwe iPhones zal produceren waardoor er dus minder schaarse stoffen gebruikt worden en dus ook minder CO2 geproduceerd zal worden. Zo bespaar je dus geld, maar ben je ook duurzaam bezig en help je uiteindelijk het milieu.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie