Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. Politie.nl

Man op heterdaad aangehouden na drugsdeal in Amersfoort

4 juli 2023 om 14:25 Overig

AMERSFOORT Politieagenten hebben op maandagavond 3 juli rond 21.00 uur een 29-jarige man uit Amersfoort op heterdaad betrapt na een drugsdeal. De politie kwam hem op het spoor na een melding via Meld Misdaad Anoniem. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en zit vast voor verder onderzoek.

De politieagenten waren onopvallend in burgerkleding aan het werk, toen zij een man zagen fietsen over wie een anonieme melding was binnengekomen. De betreffende man zou in drugs handelen, zo luidde de melding. De politie besloot daarop de 29-jarige man uit Amersfoort onopvallend te volgen en observeren. Ze zagen de man een woning binnengaan en deze na kort contact weer snel verlaten. Daarop hielden zij de verdachte staande.

DOORZOEKING

De koper gaf toe zojuist drugs gekocht te hebben van de verdachte. Daarop besloot de politie de woning van de verdachte te doorzoeken met een politiehond. Er werden een aantal druggerelateerde zaken aangetroffen. De man is aangehouden op verdenking van het handelen in drugs en de politie doet verder onderzoek.

Informatie delen over een misdaad of criminaliteit met de politie kan anoniem via het telefoonnummer 0800-7000 of neem direct contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie