Fred Veenstra tekent het contract bij Amsvorde.
Fred Veenstra tekent het contract bij Amsvorde. Amsvorde

Van Gent Finaleweken: Amsvorde heeft een nieuwe hoofdtrainer: Fred Veenstra

16 april 2024 om 15:38 Voetbal

AMERSFOORT Fred Veenstra wordt de nieuwe hoofdtrainer van Amsvorde. De huidige trainer van zaterdag vijfdeklasser SVMM uit Maarn is daarmee de opvolger van Petar Djenic die op zijn beurt naar de jeugdopleiding van het Leusdense Roda’46 verkast.

Amsvorde-voorzitter Danny de Graaf verklaart de keuze voor Veenstra als volgt: ,,Wij denken dat Fred vanwege zijn ervaring de ideale man is om ons project rond de heropbouw van ons eerste elftal te begeleiden. We gaan aan een nieuw eerste elftal bouwen. Inmiddels staan er al 23 spelers op de lijst voor volgend seizoen en allen zijn jongens van Amsvorde.”
Amsvorde, dat volgend jaar honderd jaar bestaat, staat momenteel stijf onderaan in de derde klasse C.

De redactie van De Stad Amersfoort loopt tijdens de Van Gent Finaleweken een stapje harder op sportgebied. Dat kan omdat we worden ondersteund door partners die net als wij enthousiast worden van finales en sporten in het algemeen.
Mist de redactie iets, speelt jouw club een belangrijke wedstrijd, komt die ene ‘sterkhouder’ terug na lang blessureleed of zijn de ambities voor komende seizoen aangescherpt? Tip de redactie via stad.amersfoort@bdu.nl of publiceer jouw sport- en verenigingsnieuws zelf via de knop Deel je nieuws.

Amsvorde-voorzitter Danny de Graaf geeft de nieuwe hoofdtrainer Fred Veenstra de vijf. 'We gaan aan een nieuw eerste elftal bouwen.'
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie