Afbeelding
www.crackerjacks.nl

Crackerjacks Heren 1 sluit seizoen of met Peanuts

12 april 2023 om 17:55 Sport Deel je nieuws

Op zondag 16 april speelt het 1e mannen senioren team van Crackerjacks de laatste wedstrijd van dit seizoen in Sporthal Zielhorst. Crackerjacks speelt op landelijk niveau in de 2e divisie en staat inmiddels op de 2e plaats in een competitie van 10 teams. In deze competitie wordt er onder andere gespeeld tegen teams uit Amsterdam, Nijmegen, Arnhem, Voorburg en Rotterdam, maar ook tegen clubs uit Utrecht, Houten, Soest en Spakenburg.

Het team van Crackerjacks is een jong team met spelers van gemiddeld 22 jaar. De ambitie is groot. Een aantal spelers heeft in de jeugdcompetitie op eredivisieniveau wedstrijden gespeeld en na dit seizoen wil Crackerjacks gaan proberen om volgend jaar promotie te realiseren naar de 1e divisie.

In het eerste team spelen ook spelers uit het onder 18 team mee (U18). Het is de filosofie van de vereniging dat jeugdspelers een kans moeten krijgen om op een hoger niveau competitie te ervaren en daardoor ook te leren en te verbeteren.

Op zondag 16 april wordt deze laatste wedstrijd ook aangegrepen om de allerjongste categorie basketballers (onder 8 jaar) in het zonnetje te zetten. Deze kinderen spelen nog geen wedstrijden maar trainen al spelenderwijs alvast hun basketbalvaardigheden.

Er is een programma opgezet waarbij deze onder 8 categorie (Peanuts in basketbal termen) een meet & greet met het 1e mannen senioren team hebben. Zij gaan op de foto, begroeten gezamenlijk de tegenstander en de scheidsrechter en gaan mee in de teambespreking. Tijdens de rust is er een vaardigheden wedstrijd voor deze allerkleinste groep. Uiteraard wordt ook de wedstrijd van het 1e seniorenteam bekeken vanaf een VIP-tribune. Hierbij is iedereen welkom om te komen aanmoedigen Tot slot is er nog een patat-feest voor deze groep in de kantine. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie