Afbeelding
Sigrid Van Der Hoeven/SmuldersAV/Ewerdt Heideman

Sporters in het zonnetje gezet tijdens Sportgala Festival Edition in Amersfoort

29 november 2022 om 07:52 Sport

AMERSFOORT Het Sportgala Festival Edition werd maandagavond gehouden in theater Flint in Amersfoort. Het was door de coronapandemie twee jaar geleden dat het evenement live kon plaatsvinden. 

Maandagmiddag werden al meer dan 100 sportpenningen uitgereikt aan jeugdige sporters; ‘s avonds stonden er ruim 130 sporters op het podium om een jaarpenning, bronzen, zilveren of gouden sportpenning in ontvangst te nemen van wethouder van Koningsveld en burgemeester Bolsius.

TALENT Het Sportgala Festival Edition was breder van opzet dan voorgaande jaren en kende verschillende onderdelen. Het publiek kon de sport zelf gaan beleven en aan verschillende sportactiviteiten deelnemen. Naast de uitreiking van Sportpenningen aan sportkampioenen, was er meer aandacht voor talent, bijzondere inzet van vrijwilligers en prestaties van verenigingen.

Cameraman Ewerdt Heideman was aanwezig in samenwerking met Smulders Audiovisueel en reporter Sigrid Van Der Hoeven. Zij spraken met Ben van Koningsveld (wethouder Sport en Bewegen), spreker Jeroen Stomphorst, Jan Hardeman (manager bij de SRO) en vele sporters die een sportpenning hebben ontvangen. Later volgt een uitgebreid videoverslag van deze dag.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie