SHOW-voorzitter Henk Graafland voor Veluvine waar de jaarlijkse huurdersavond wordt gehouden
SHOW-voorzitter Henk Graafland voor Veluvine waar de jaarlijkse huurdersavond wordt gehouden SHOW / Diane Kleine

Huurders Omnia Wonen welkom op huurdersavond SHOW

2 mei 2022 om 16:25 Lokaal Deel je nieuws

Huurders van Omnia Wonen zijn van harte welkom op de huurdersavond op 12 mei 2022 in Nunspeet. Deze avond wordt georganiseerd door de Stichting Huurdersorganisatie Omnia Wonen (SHOW). De SHOW zal huurders dan bijpraten over hun werk. Daarnaast is er een gastspreker die tips geeft over hoe u het beste om kunt gaan met verward gedrag van buren. Ook is er een quiz met mooie prijzen.

“Een klein feestje”, noemt voorzitter van de SHOW Henk Graafland de jaarlijkse bijeenkomst. “Het is mooi dat wij als huurders weer bij elkaar kunnen komen. Wij kunnen mensen vertellen wat wij het afgelopen jaar hebben gedaan. En huurders kunnen hun vragen stellen. Zo laten wij met elkaar het geluid van de huurders horen!”

Programma

Vanaf 19 uur is iedereen welkom. Om 19.30 uur begint de bijeenkomst. Het bestuur zal een toelichting geven over het jaarverslag en hun inzet in 2021. Ook zal er aandacht zijn voor de werkgroepen van de SHOW. Bijvoorbeeld over de regels om zelf te klussen in een huurwoning of de ontwikkelingen rond zonnepanelen. Zo kunnen huurders zien hoe de SHOW opkomt voor hun belangen. 

Na de pauze zal Sarian Verbraak spreken over verward gedrag. Steeds meer huurders krijgen namelijk te maken met buren die zich soms anders gedragen. Daarom is het goed om te weten om wat voor mensen het gaat en hoe je het beste kunt omgaan met hun gedrag. Sarian Verbraak spreekt uit haar eigen ervaring als moeder van een schizofrene zoon. Natuurlijk krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen.

De hele avond worden er tussendoor quizvragen gesteld. De vragen gaan over de SHOW en de onderwerpen die worden besproken. Hiermee zijn drie prijzen te winnen. Mensen maken kans op een chromebook, een koffiezetapparaat met timerfunctie of een airfryer.

Locatie

De huurdersavond vindt plaats in Nunspeet. Henk Graafland legt uit waarom voor deze locatie is gekozen. “De meeste huurders van Omnia Wonen komen uit deze omgeving. Voor de andere huurders ligt het nog redelijk centraal. Vanuit Amersfoort kan je er nog in drie kwartier zijn. Wij hopen in elk geval dat veel huurders kunnen komen op 12 mei. Ik denk dat het een interessante avond wordt, maar zeker ook gezellig.”

Het adres is:

Multifunctioneel Zalencentrum Veluvine

F.A. Molijnlaan 186

8071 AK Nunspeet

Op de website van de SHOW staat meer informatie over het programma en het thema van de avond. Begin mei kunt u daar ook het jaarverslag van de SHOW vinden.

Over de SHOW

De SHOW vertegenwoordigt alle huurders van Omnia Wonen. Zij zorgt dat de belangen van de huurders doorklinken in de plannen van Omnia Wonen en gemeenten. De SHOW geeft advies aan Omnia Wonen over alles wat voor huurders belangrijk is. Bijvoorbeeld over de huur. Ook maken zij elk jaar afspraken met de gemeente. Bijvoorbeeld over het bouwen van nieuwe huizen. U kunt het werk van de SHOW gratis steunen. Daarmee staan zij sterker tegenover Omnia Wonen en uw gemeente. En daar wordt elke huurder beter van! Kijk op https://showhb.nl/steun-de-show/ voor meer informatie.

//Einde nieuwsbericht

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie