Jonge Amersfoorters schitteren op het podium in de musical Aladdin

12 apr, 13:00 Mensen
Deen van Meer
Jonathan Vroege (links) speelt Aladdin in de gelijknamige musical
Jonathan Vroege (links) speelt Aladdin in de gelijknamige musical

AMERSFOORT De Amersfoorters Jonathan Vroege en Marnix Lenselink spelen in de musical Aladdin in het Circustheater te Scheveningen. Jonathan vertolkt de hoofdrol en Marnix speelt in het ensemble. Beide heren zijn op een andere manier in aanraking gekomen met het vak. Hoe is het om in Aladdin te mogen spelen en hoe zijn ze zover gekomen? Marnix: ,,Er gebeurt altijd wel iets. Geen één show is hetzelfde.”

Al sinds hun schooltijd zitten beide mannen in de entertainmentwereld. Zo vertelt Jonathan: ,,Ik studeerde aan het conservatorium Zang Jazz & Pop en nam ook allerlei danslessen. In mijn eerste jaar heb ik de amateurmusical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat gespeeld waar ik ook een prijs voor kreeg. Voor mij begon z..

Mis niks, lees alles van Amersfoort


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Amersfoort en omliggende plaatsen met De Stad Amersfoort. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Stad Amersfoort lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Amersfoort.