'Ben je op de Kamp in Amersfoort of op Het Plein in Nijkerk en zie je de winkel van Optiek Verkerk, dan heb je meteen door dat dit een bijzondere optiekzaak is.'
'Ben je op de Kamp in Amersfoort of op Het Plein in Nijkerk en zie je de winkel van Optiek Verkerk, dan heb je meteen door dat dit een bijzondere optiekzaak is.' Optiek Verkerk
De specialist

Advies op maat bij Optiek Verkerk

15 november 2023 om 09:04 Zakelijk

AMERSFOORT ,,Op het moment dat je een willekeurige optiekzaak binnenstapt voor het uitzoeken van een nieuwe bril, ben je al snel geneigd om allerlei verschillende monturen op en af te zetten, zelf even rond te kijken om vervolgens weer een aantal modellen te passen. Meestal maakt zo’n winkelbezoek het maken van de definitieve keus het er niet bepaald makkelijker op”, aldus Optiek Verkerk. ,,Eenmaal een montuur gekozen, dan komt de keuze van de glazen er nog eens  bij. Het type glas, de dikte, de ontspiegeling waar je uit kan kiezen. Voordat je het weet zie je door de bomen het bos niet meer. Bij Optiek Verkerk gaat dit proces op een andere manier.”

,,Ben je op de Kamp in Amersfoort of op Het Plein in Nijkerk en zie je de winkel van Optiek Verkerk, dan heb je meteen door dat dit een bijzondere optiekzaak is. Iedere dag zijn er gepassioneerde vakmensen aanwezig die jou in het zonnetje zetten en het geweldig vinden om je te helpen. Door rustig de tijd te nemen in onze ruim opgestelde winkels met een warme open uitstraling en breed assortiment aan diverse merken en stijlen, voorzien we jou van advies op maat. We willen je leren kennen om zo het perfecte montuur te vinden dat precies weergeeft wie jij bent. Neem plaats, geniet van bijvoorbeeld een kopje koffie en laat je inspireren en adviseren.”

We willen je leren kennen om zo het perfecte montuur te vinden dat precies weergeeft wie jij bent

UITSTRALING

,,Onze collecties worden met zorg en aandacht samengesteld en bestaan uit monturen van hoogwaardige kwaliteit. Ze zorgen voor een beter draagcomfort en hebben een mooie uitstraling. Van kunstwerkjes tot minimalistisch design, van titanium tot buffelhoorn, alles is op maat gemaakt. Zo hebben wij bijzonder grote collecties in huis voor zowel dames als heren van bijvoorbeeld: Theo, Lindberg, Anne et Valentin en Yellows Plus. Het zijn voornamelijk speciale merken die bekend zijn geworden door hun brillencollecties en de creativiteit achter het design, waardoor ieder merk haar eigen signatuur heeft en keer op keer te herkennen is.”

VERNIEUWEND

Wat maakt Optiek Verkerk vernieuwend? ,,Onze specialisten volgen alle ontwikkelingen op de voet en worden regelmatig getraind en bijgepraat op beurzen en congressen. Zo zorgen we ervoor dat we vooroplopen bij het aanmeten van de nieuwste kijkoplossingen. Of je nu op zoek bent naar modieus advies, de beste oogmeting of de perfect passende contactlens, bij Optiek Verkerk staan we voor je klaar.”

Onze specialisten volgen alle ontwikkelingen op de voet en worden regelmatig getraind en bijgepraat op beurzen en congressen

THEO-DAGEN

,,We vinden het leuk om een paar keer per jaar een specifiek merk uit te lichten, waarbij dat merk een aantal dagen volledig in de spotlight staat. We hebben dan de volledige collectie in huis en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Binnenkort is dat het merk Theo. Theo-brillen zijn fris, eigenzinnig, kleurrijk en met een tikkeltje humor. De Theo-dagen trappen we af in Nijkerk, van 24 november t/m 2 december.”

,,In Amersfoort kun je de volledige collectie komen bewonderen van 7 december t/m 16 december. Nieuwsgierig geworden en ben je benieuwd hoe het gesteld is met jouw ogen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak, of stap even binnen. Gun jezelf een Verkerk.”

Meer informatie: Optiek Verkerk Amersfoort, Kamp 78, tel. 033-4721719www.optiekverkerk.nl.

Deze advertorial wordt u aangeboden door Optiek Verkerk. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Stad Amersfoort.nl? Neem dan contact op met Michel Rodenburg (06-55706846 m.rodenburg@bdu.nl) of onze verkoopafdeling: tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie