Het team van Vakgarage Isselt achter de receptie.
Het team van Vakgarage Isselt achter de receptie. Arnoud J Spaaij
Herfstspecial

‘De mensen van Vakgarage Isselt staan voor iedereen klaar’

11 oktober 2023 om 17:20 Zakelijk

AMERSFOORT Het is drukker dan ooit. De verkoop van auto’s levert bovendien extra drukte op in de garage’s voor onderhoud en reparatie. Bij Vakgarage Isselt in Amersfoort houden ze rekening met verwachte drukte. Voor noodzakelijke reparaties is altijd tijd.

door Arnoud J Spaaij

Onderhoud van alle merken is voor Vakgarage Isselt een vanzelfsprekendheid. „In onze organisatie is veel aandacht voor kennis en techniek. We kunnen alle merken met hetzelfde gemak onderhoud geven. Of dat nu een diesel, gas, benzine, aardgas of elektrische auto is. We merken dat het ook gekoppeld is aan de verkoop. We verkopen graag onze klanten auto’s waar we zelf achter kunnen staan.” 

,,De betrouwbaarheid en service van onze garage, die we als het belangrijkste beschouwen bij het autorijden, begint bij een auto die bij de klant past. Wij passen onze onderhoudsbeurten en manier van werken bij reparaties daarop aan”, legt Marcel Goemaat uit. Goemaat, eigenaar van Vakgarage Isselt sinds 2018, heeft een enorme ervaring in de autobranche en weet dat autorijden voor veel mensen vooral heel makkelijk moet zijn. Autorijders willen altijd op hun vervoersmiddel kunnen rekenen.

(Artikel gaat verder onder de afbeelding).


Vakgarage Isselt is merk onafhankelijk. - Foto: Arnoud J Spaaij

BRANDSTOF EN ELEKTRISCH

Of het nu gaat om elektrisch, gas, benzine of diesel, het onderhoud voor ieder type auto heeft specifieke aandacht nodig. Goemaat merkt het dagelijks uit de reviews op de website, die hebben gemiddeld een 9,5. De eigenaar van Vakgarage Isselt is in alle opzichten service gericht en werkt daarom met een passend onderhoud voor iedere klant en auto. Dat is voor een brandstof auto anders dan voor een elektrische wagen.

PLANNING Dat geldt juist ook bij periodiek onderhoud. „Als het gepland is werken we graag met een wat langere termijn. Dat is wel zo gemakkelijk ook voor onze klanten. We bieden bovendien vervangend vervoer. Voor klanten in het centrum hebben we fietsen te leen en daarvan wordt dankbaar gebruik gemaakt”, zegt Goemaat. Het geplande onderhoud is één ding maar niet zelden gebeurt het ook dat de vaste klanten zich melden met de dagelijkse dingen. „Omdat we de planning vooruit kunnen maken hebben we altijd gelegenheid om een lekke band, kapotte lamp of andere kleine reparatie snel op te lossen. Daarvoor kan je bij ons altijd aankomen”, bevestigt Goemaat.

We verkopen onze klanten auto’s waar we zelf achter kunnen staan

OPEN

Voor Goemaat en zijn team staat altijd een ding voorop. En dat is een goede relatie met zijn klanten. Een langdurige relatie waarbij hij vooral open en eerlijk laat weten welk werk er aan een auto gedaan moet worden en hoe dat tot stand komt. ,,Daarom werken wij altijd open en eerlijk”, vertelt Goemaat in de ruime showroom van zijn bedrijf aan de Radonweg. Vakgarage Isselt groeide het afgelopen jaar in omzet en ook team breidde uit. „Sinds dit jaar is ons team ook weer versterkt. Het geeft ons de mogelijkheid de tijd te nemen voor de mensen die bij ons komen”, legt Goemaat uit, „Zowel in de garage als achter de receptie zijn we op volle sterkte om de service te kunnen geven die we willen.”

(Artikel gaat verder onder de afbeelding).


Marcel Goemaat weet wat er leeft bij autorijders. - Foto: Kayphoto4U_2015

TEAM

Er is dus een goed bezet team bij Vakgarage Isselt. Terwijl Goemaat ook altijd opzoek is naar nieuwe mensen die bij hem willen werken. „Het is bekend dat er behoefte is aan jongens en meisjes die in de autowereld aan het werk willen. Wij hebben altijd plek voor vakmensen en voor monteurs die graag het vak willen leren. En dat uiteraard binnen de service waarmee de mensen van Vakgarage Isselt voor u klaar staan.“

Vakgarage Isselt, Radonweg 20, tel. 033-4637470, info@vakgarage-isselt.nl.

Deze advertorial wordt u aangeboden door Vakgarage Isselt en maakte deel uit van onze ‘Zin in de herfst’-special. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Stad Amersfoort.nl? Neem dan contact op met Michel Rodenburg (06-55706846 m.rodenburg@bdu.nl) of onze verkoopafdeling: tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie