Vloeren- en zonwering specialist Van der Weck verhuist naar een nieuwe locatie in Vathorst.
Vloeren- en zonwering specialist Van der Weck verhuist naar een nieuwe locatie in Vathorst. Arnoud j Spaaij

Woonspecialist Van der Weck naar nieuwe locatie

23 augustus 2023 om 08:00 Zakelijk

AMERSFOORT De vloeren- en zonwering specialist van Amersfoort Van der Weck verhuist binnenkort naar een nieuwe locatie. Vanaf begin september betrekt Van der Weck een heel nieuw pand in Vathorst aan de Rigaweg.

De verhuizing van Van der Weck is heel praktisch. Nu is het bedrijf nog gevestigd aan de Astronaut maar hoe mooi die locatie ook is, er is gewoon meer ruimte nodig om de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van woninginrichting te laten zien.

In het nieuw gebouwde pand betrekt Van der Weck twee verdiepingen. Dan is er veel ruimte voor medewerkers, en voor alle werkzaamheden die backoffice gedaan moeten worden. Er is vooral ook veel meer winkelruimte en een grotere showroom. Daar zijn inbouwkasten, raamdecoraties en allerlei voorbeelden van vloeren, kleuren en materialen te bekijken, te voelen en te ervaren. Allemaal zodat er bij de inrichting van een woning al vooraf duidelijk zichtbaar is hoe mooi het wordt.

MET DE TIJD MEE

Van der Weck is zeer content met de toekomst die door de verhuizing voor de deur staat. Het bedrijf kan op deze nieuwe locatie nog meer meegaan met de tijd, met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Op deze nieuwe locatie kan worden getoond en geleverd wat klanten willen. Het enthousiaste en ervaren team staat binnenkort klaar op deze nieuwe locatie om mensen te informeren over vloeren, zonwering, vloerverwarming, behang of inbouwkasten.   

Bij Van der Weck kijkt men uit naar de nagelnieuwe ruime locatie. Medewerkers kunnen hier naar eigen zeggen nog betere service verlenen. Van der Weck heeft de reputatie met de tijd mee te gaan. De laatste technieken, zoals op afstand bestuurbare - of spraak gestuurde zonnewering, zijn ontwikkelingen waar het team zich mee bezighoudt. Dat geldt voor het hele team van medewerkers. Aanvullende bedieningen kunnen worden ingebouwd zonder schroeven, gaten en nagels. Daar is Van der Werf goed in. Het bedrijf presenteert zich graag als dé vloeren en zonwering specialist van Amersfoort.

Van der Weck investeert met de verhuizing in de toekomst. Wat op de bestaande locatie al werd getoond is ook allemaal te zien in het pand aan de Rigaweg. Natuurlijk allemaal conform de laatste trends, opties en mogelijkheden.

Van der Weck opent de deuren aan de Rigaweg vanaf begin september. Vanaf de Hanzeboulevard is het bedrijf goed bereikbaak. De locatie is niet alleen nieuw, ook is er optimaal ruimte voor de infrastructuur. Daar wordt nu nog aan gewerkt, maar parkeren kan straks voor de deur.  

Van der Weck
Rigaweg 13, 3825PP Amersfoort
033 258 4727
info@vanderweckvloeren.nl
www.vanderweckvloeren.nl

Arnoud Spaaij
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie