John Verheuvel heeft veel mogelijkheden in zijn nieuwe atelier.
John Verheuvel heeft veel mogelijkheden in zijn nieuwe atelier. Arnoud J Spaaij
Ondernemer in beeld

Verheuvel’s autobeklederij verhuisd naar Algolweg

Zakelijk

AMERSFOORT Verheuvel’s autobeklederij is verhuisd. Een verhuizing die vlot en snel verliep en daarom is eigenaar John Verheuvel nu alweer volop aan het werk voor zijn klanten. In het nieuwe pand aan de Algolweg heeft hij zijn ruime atelier bovendien al optimaal kunnen inrichten.

Arnoud J Spaaij

De verhuizing van Verheuvel’s autobeklederij was min of meer noodgedwongen. Sinds 1928 is het bedrijf al gevestigd in de Eemstad. Dat was altijd in de binnenstad en iedereen wist het Amersfoortse bedrijf dan ook prima te vinden. Maar door het autoluw maken van het centrum was het niet werkbaar om met het atelier in de binnenstad operationeel te blijven. Verheuvel: „Leveranciers konden alleen nog vroeg komen. Maar op deze nieuwe plek zijn we gewoon weer de hele dag bereikbaar. Hier is voldoende parkeerplek. Ook voor klanten, die kunnen nu gemakkelijk en dichtbij parkeren. Dat is zoveel handiger met laden en lossen.”

Een feestelijk opening is in deze tijd lastig maar om de verhuizing te vieren biedt ik tot februari tien procent korting op elke besteding

De verhuizing was met pijn in zijn hart maar Verheuvel is erg blij nu hij zich op de nieuwe plek gevestigd heeft. „De bedrijfsruimte in het pand van CoAm werd ons voorgesteld door eigenaresse Corry van Amstel. Ze wist dat we een andere plek zochten en zo konden we een gedeelte van dit mooie gebouw betrekken. Ik vind het echt een gouden kans.”

RUIM En het moet gezegd worden, hoe goed de oude locatie aan de Lavendelstraat ook beviel, de nieuwe werkplaats ziet er prachtig uit. Verheuvel heeft een enorme voorraad materialen, stoffen en zeilen die de laatste weken zijn gesorteerd en uitgezocht. Overzichtelijk en ruim is alles nu direct voor handen.
Er is op de nieuwe locatie meer ruimte wat een efficiënte opstelling van werktafels mogelijk maakte. En machines en gereedschap staan nu optimaal opgesteld.

VAKMANSCHAP Inrichting van nieuwe auto’s en campers, bekleding van boten en meubels, degelijke reparatie, al of niet in originele oude antieke staat, Verheuvel kan het allemaal. Zijn vakmanschap bouwde hij op door 35 jaar ervaring en hij biedt naast zijn uitstekende vaardigheden daarom ook deskundig advies.

De bedoeling was aanvankelijk om na de verhuizing per 3 januari weer van start te gaan maar Verheuvel is inmiddels al aan de gang. „Maandag tot en met vrijdag zijn we geopend tussen negen en half een. ‘s Middags en zaterdag zijn we op afspraak geopend. Een feestelijk opening is in deze tijd lastig maar om de verhuizing te vieren biedt ik tot februari tien procent korting op elke besteding.”

Verheuvel’s Autobeklederij
Algolweg 1 (Ingang achterom via de Computerweg)
3821 BG Amersfoort
Tel. 06-18534041.

advertentie