Slim Your Body is een afslankstudio onder leiding van Brenda Dorrestein.
Slim Your Body is een afslankstudio onder leiding van Brenda Dorrestein. Slim your Body
De Etalage

Slim Your Body: toegankelijke afslankstudio voor iedereen in Amersfoort

23 maart 2023 om 18:49 Zakelijk

SOEST Je kleding zit niet meer lekker, je wil kilo’s afslanken en het lukt maar niet,  je wil van je cellulitis af? Je wilt spieren opbouwen of juist herstellen na bijvoorbeeld een blessure of ziekte. ,,Herken je dit? Slim Your Body biedt jou de oplossing. Je goed voelen en er goed uitzien zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”, zegt eigenaresse Brenda Dorrestein.

,,De meeste mensen zijn niet tevreden met hun lichaam. Wij dragen er graag een steentje aan bij zodat je lekkerder in je vel komt te zitten”, aldus Dorrestein. ,,Samen bespreken we jouw wensen en jouw persoonlijke doelen en de resultaten houden we wekelijks bij.” 

Wij dragen er graag een steentje aan bij zodat je lekkerder in je vel komt te zitten

Slim Your Body is een toegankelijke afslankstudio onder leiding van Brenda Dorrestein. ,,Iedereen is welkom! Of je nu man of vrouw bent, jong of oud. Wij hebben jarenlange goede ervaring op het gebied van afslanken. Jouw wensen staan voorop.” 

,,Wil jij op een gezonde manier aan jouw lichaam werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je meer weten over hoe onze afslankmethode werkt? Neem dan een kijkje op onze website: www.slimyourbody.nl. Zien wat Slim your Body voor jou kan betekenen? Bel of app dan voor een intake en proefbehandeling, nu van 89 euro voor 49 euro. Je kunt ook zelf een afspraak boeken in de online agenda. Klik op de rode S-button om een afspraak in te plannen.” 

Slim Your Body, Bellen of appen: tel. 06-26742869, Steenhoffstraat 58, 3764 BM in Soest, info@slimyourbody.nl.

In De Etalage
Wilt u ook uw product, dienst of onderneming voor een breed publiek in het spotlicht zetten door middel van bijlage De Etalage? Neem contact op met Michel Rodenburg (06-55706846 m.rodenburg@bdu.nl) of onze verkoopafdeling (tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl) voor al onze mogelijkheden in de nieuwsbladen de Leusder Krant, Stad Nijkerk, De Stad Amersfoort én al onze online kanalen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie