Afbeelding
Foto iStock

Jan Smit boeken? Geniet in een handomdraai van exclusief muzikaal talent

17 maart 2023 om 15:33 Partnercontent

Je wilt voor een bijzonder evenement Jan Smit boeken. Je wilt graag dat dit vlot, correct en zo snel mogelijk gebeurt. Dat kan! Volendam Music zorgt hiervoor. Misschien wil je een populaire knaller als Jan Smit op je bruiloft, bij een activiteit onder vrienden, een festival of eender welke andere speciale gelegenheid die je organiseert. Afhankelijk van je wensen, noden en je budget, stellen we voor jou een op maat gemaakt programma op dat je niet zal teleurstellen. Je wordt bovendien begeleid bij de verscheidene stappen: aanvraag, boeking, afrekening en het afdragen van Buma-rechten. Je merkt; dankzij meer dan vijftig jaar ervaring in de muziek- en evenementensector kan je op onze know-how en professionaliteit rekenen.

Hoe werkt het?

Eerst doe je je aanvraag. Wij gaan na of Jan Smit beschikbaar is. Indien dit het geval is, wordt hij meteen geboekt en worden de contracten opgesteld. Dan is het enkel nog even geduld hebben tot Jan Smit opdaagt en iedereen omver blaast op jouw evenement. Jan Smit is natuurlijk niet de enige die je via ons kan boeken. Het bruist van sterke Nederlandse muzikanten die we maar al te graag voor je boeken. Denk aan Peter Beense, Henk Dissel, Soul Sisters, George Baker Lisa Michels en anderen. Daarnaast kunnen we dankzij ons stevige netwerk ook andere binnen- en buitenlandse muzikanten voor je boeken met dezelfde professionaliteit als steeds.

Muziek verenigt

Tijdens de afgelopen jaren zijn mensen meer waardering gaan ontwikkelen voor het samenzijn en voor authentieke verbinding. Muziek is kunst en brengt een fijne kant van ons naar boven, namelijk ons vermogen om plezier te maken via het beleven van muziek en te genieten van elkaars nabijheid. Daarnaast is ook bekend dat muziek een stressverlagend effect heeft op de hersenen, onze hartslag verlaagt, het immuunsysteem positief beïnvloedt, de spieren helpt ontspannen, pijn verlicht en nog veel meer.

Muziek, nieuws en nog veel meer

Bij Volendam Music erkennen we dat muziek ons inderdaad bij elkaar brengt. Daarom nodigen we je uit om je te laten meeslepen en verwonderen door muzikaal talent van hoogstaand niveau. Wij doen het namelijk niet voor minder. Naast professionele en goed verzorgde boekingen voorziet Volendam Music je ook van kersverse en up-to-date nieuwsberichten rond prijsuitreikingen, nieuwe albums en singles, aankondigingen van concerten en belangrijke mijlpalen in de levens van erkende muzikanten. Tevens vind je van de zangers en zangeressen die wij voor je kunnen boeken muziek terug op onze website. Je kan ook de volledige agenda bekijken van alle niet te missen concerten die eraan komen. Laat jij je ook vervoeren door uitzonderlijke Nederlandse en buitenlandse muzikanten? Wij hopen van wel, en jij weet ons te vinden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie