Niksa Radovic, Mohammed Rabhi, Haco Mumcuyan, Mohammed Boultam en Stefan van Essen.
Niksa Radovic, Mohammed Rabhi, Haco Mumcuyan, Mohammed Boultam en Stefan van Essen. Taxi-Midland
Ondernemer in beeld

Klantvriendelijkheid én de prijs zijn belangrijk bij Taxi-Midland

Zakelijk

AMERSFOORT De start van een nieuwe onderneming gaat maar zelden gepaard met zoveel ervaring als bij Taxi-Midland. Vijf zeer ervaren taxichauffeurs werken sinds 1 januari samen in het nieuwe bedrijf dat bevalt de klanten bijzonder goed.

Arnoud J Spaaij

Net op het moment dat Mohammed Rabhi vertelt over zijn nieuwe taxi-onderneming, mengt ook zijn collega Haco Mumcuyan zich via de telefoon in het gesprek. Het werk gaat door, ze overleggen even, en bij Mumcuyan zit een vaste klant in de taxi: „Ha, Rabhi, wanneer kom jij mij weer halen?”, roept de klant op de achtergrond, die hoorbaar blij is met de service en vooral de persoonlijke aandacht van beide collega’s. „Zodra ik weer overdag dienst heb”, laat Rabhi weten.
„Ja, veel klanten ken ik echt goed”, legt Rabhi uit, „En de taxi-service van Taxi-Midland gaat 24/7 door en dus rijdt Mumcuyan vandaag overdag en ik ’s avonds.“

NIEUWE COLLEGA’S Met nog drie collega’s startte Rabhi begin dit jaar met Taxi-Midland. „Mumcuyan en ik, maar ook Stefan van Essen, Mohammed Boultam en Niksa Radovic, wij hebben allemaal tussen de vijftien en vijfentwintig jaar ervaring als taxichauffeur. In die tijd hebben we veel vaste relaties opgebouwd die regelmatig bij ons in de taxi stappen.“ Een zeer sterk team van collega’s die gezamenlijk precies 100 jaar ervaring hebben. „Maar we kunnen ook nieuwe collega’s gebruiken. We zijn opzoek naar twee of drie avond- en nachtchauffeurs. En geloof me, dit is een prachtig vak. Je maakt zoveel verschillende dingen mee. Dus neem vooral contact op.“

MET VEEL PLEZIER De gedegen basis van Taxi-Midland levert een uitstekende service op en sluit naadloos aan op vervoerswensen van de klant. 

„We rijden standaard in stationcars. Dat is comfortabel, ruim en biedt plek voor bagage. Ons wagenpark bestaat uit de beste modellen van Volvo en Mercedes. We rijden zelfs met Skoda-Superb. Het is echt met veel plezier dat we daar in rijden”, voegt Rabhi toe die merkbaar van zijn vak houdt.

ALTIJD PARAAT Taxi-Midland rijdt in Amersfoort en omgeving maar vanzelfsprekend ook naar bij voorbeeld Schiphol en de andere luchthavens. 

„Ook internationaal is heel gewoon. Alle bekende bestemmingen heb ik wel op gereden. Natuurlijk ook heel veel in Amersfoort. Vooral de ritten van en naar de horeca zijn dikwijls lokaal. Daarvoor zijn we natuurlijk ook altijd paraat.“

PRIJS EN KORTING De taxi’s van Taxi-Midland kunnen telefonisch of via de website gereserveerd worden. Een speciaal online formulier biedt volop mogelijkheden om standaard ritten maar ook speciale wensen aan te vragen. 

„Je kan bij ons ook altijd overleggen als je wensen hebt rond je vervoer. Of dingen afstemmen over meerdere ritten. En wist je dat iedere belklant op onze stadsritten vijftien procent korting krijgt? Want we vinden klantvriendelijkheid, maar ook de prijs belangrijk”, lacht Rabhi.

Taxi-Midland
Tel. 06-82862868
www.taxi-midland.nl
Info@taxi-midland.nl

advertentie
advertentie