Pieter Gijsbertse, Jolita van de Wakker, Hans Prins, Ayse Sertkaya, Ellen Mundt en Louise Brouwer.
Pieter Gijsbertse, Jolita van de Wakker, Hans Prins, Ayse Sertkaya, Ellen Mundt en Louise Brouwer. Eigen foto
Ondernemer in Beeld

‘SNS laat ondernemers groeien’

Zakelijk

AMERSFOORT Een eigen bedrijfspand kopen is voor veel ondernemers een mooie volgende stap in het ondernemerschap. SNS kan daarbij helpen met bedrijfshypotheken tot 1 miljoen euro. En dat niet alleen: SNS is volwaardig partner met focus op de kleine zakelijke klant.  

Louise Brouwer van SNS Amersfoort vertelt er alles over. Ook voor de kleine ondernemers. Sinds 2021 kunnen ook zzp’ers en mkb’ers die willen groeien bij SNS terecht. Voor alle belangrijke financiële diensten. Louise Brouwer: ,,Dus niet alleen voor een hypotheek voor een schildersbedrijf dat een nieuwe werkplaats wil. Maar ook voor een zakelijk krediet tot 50.000 euro. Of een zakelijke schadeverzekering. We leren graag jouw doelen en ambities kennen. Zo kunnen we je op een heel breed financieel terrein helpen.”

SNS BEDRIJFSHYPOTHEEK De SNS Bedrijfshypotheek is beschikbaar voor bedrijven met een maximale omzet van vijf miljoen euro per jaar en een financieringsbehoefte van maximaal 1 miljoen euro. En heeft aantrekkelijke en transparante voorwaarden, zonder kleine lettertjes. Wil je je pand ook verduurzamen? Ook dan ben je bij SNS aan het goede adres. Louise Brouwer: ,,Het is heel leuk en inspirerend om met ondernemers te sparren over de toekomst. Je krijgt bij ons de aandacht en het vertrouwen dat je verdient. Zodat jij kunt doen waar je goed in bent.”

SPREKEN DEZELFDE TAAL SNS spreekt de taal van de ondernemer, ze staan dicht bij de klant en begrijpen ondernemers. In tweederde van de SNS Winkels is de vestigingsmanager een franchisenemer. Louise Brouwer: ,,Een zelfstandige ondernemer dus. We onderhouden nauwe banden met ondernemers in de buurt. We spreken dus dezelfde taal en willen je bedrijf echt leren kennen, en samen sparren over de groei van jouw bedrijf.”

VAST AANSPREEKPUNT Louise Brouwer: ,,Je kunt zelf bepalen wie je als vaste aanspreekpunt wilt. Zo zijn we persoonlijk en altijd dichtbij. Je kunt met deze persoon chatten, mailen en samen sparren over financiële kwesties. En je contactpersoon kan je als dat nodig is in contact brengen met gespecialiseerde financiële experts binnen de bank.”

PERSOONLIJKE AANPAK SNS onderscheidt zich door onze persoonlijke aanpak. Louise Brouwer: ,,We hebben deskundige en flexibele adviseurs die thuis zijn in maatwerkoplossingen. Ze zien je staan, begrijpen je én helpen je verder. Ze zijn betrokken en objectief. Kleine ondernemers bestaan niet voor ons. Want hoe groot of hoe klein jouw bedrijf is, zegt niets over de dromen en ambities.”

SNS Amersfoort
Leusderweg 93 – 95
030 633 3000
De Beurs 68
030 633 3000

advertentie
advertentie