Afbeelding
BDUmedia

Commerciële freelance tekstschrijvers in regio Amersfoort gezocht

13 februari 2022 om 10:47 Zakelijk

AMERSFOORT BDU Media, uitgever van tientallen lokale weekkranten en diverse online nieuwskanalen, is op zoek naar creatieve (freelance) copywriters in de regio Amersfoort.

Als sinds 1871 zijn de nieuwsmerken van BDU Media sterk geworteld in de samenleving. Bekende gezichten, straten en gebouwen: nieuws uit dorp, gemeente en de regio. Vertrouwd en verrassend. Met onze kranten en websites bereiken wij regionaal 1,5 miljoen huishoudens en bieden wij ondernemers hét platform om in contact te komen met hun lokale doelgroep.

WENSEN Als commercieel redacteur weet jij alles van teksten die mensen in beweging brengen. Je geniet van dagelijks contact met bevlogen ondernemers. Je interviewt, verzint originele invalshoeken en schrijft verhalen die in de smaak vallen bij duizenden nieuwsgierige lezers. Je schrijft vooral voor onze vaste partners: ondernemers die met onze hulp meer bekendheid en autoriteit willen opbouwen. Jij kent de wensen van de klant én die van de doelgroep. En dat lees je terug. Jouw creatieve branded content-producties zijn onweerstaanbaar voor de lezer en maken onze klanten succesvoller.

BDU Media biedt uitdagende klussen en boeiende gesprekken met inspirerende ondernemers en lokale initiators voor een passende vergoeding. Een HBO-diploma bijvoorbeeld op het gebied van communicatie of journalistiek is een pre en uiteraard ben je ijzersterk in taal. Je werkt nauwkeurig, resultaatgericht en legt de lat hoog.

Je motivatie en cv ontvangen we graag via werken@bdu.nl. Neem voor meer informatie contact op met Wilfred van den Brand, Manager Marketing: tel. 06-52047120.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie