Lomans Totaalinstallateur is in september 2020 gestart met een eigen MBO opleidingsprogramma: De Lomans Academy.
Lomans Totaalinstallateur is in september 2020 gestart met een eigen MBO opleidingsprogramma: De Lomans Academy. Beeldvoerders
Ondernemend

Online informatieavond Lomans Academy

Zakelijk

AMERSFOORT Klopt jouw hart voor de techniek? Wil jij door middel van werkend leren je MBO niveau 2,3 of 4 diploma halen? Wacht dan niet en meld je aan voor de informatieavond bij de Lomans Academy op 1 februari 2022!

Lomans Totaalinstallateur is in september 2020 gestart met een eigen MBO opleidingsprogramma: De Lomans Academy. Hier biedt Lomans studenten en zij-instromers de kans om binnen onze organisatie een volledig MBO niveau 2 of 3 diploma te behalen in de elektrotechniek of werktuigkunde. Sinds september 2021 is het ook mogelijk om bij de Lomans Academy een MBO niveau 4 opleiding te volgen. 

KIJKJE IN DE KEUKEN Vanaf september 2022 gaan wij uitbreiden. Wij bieden op dit moment elektrotechniek, installatietechniek en werktuigkunde aan en staat voor 2022 ook Smart Building en Safety & Security op het programma. Tijdens de online avond geven wij jou een kijkje in de keuken. Zo komen de praktijkbegeleiders aan het woord, die je tijdens de opleiding alle ins en outs van het technische vak leren. Ook vertellen studenten over hun ervaringen en de opleiding zelf. Maar wij geven je ook concrete inzichten in wat jij kan na jouw opleiding. Lomans bouwt aan morgen en morgen begint bij jou! Jij bent de toekomst van het vak.

BETAALD Tijdens de opleidingen krijg je voor vijf dagen per week betaald, waarvan je vier dagen ervaring opdoet in de praktijk en één dag les krijgt. Alle lessen vinden plaats op één van de Lomans vestigingen (Amersfoort of Capelle aan den IJssel), waardoor je in een praktijkomgeving les krijgt en met veel aandacht begeleid wordt. Saaie lesdagen zijn hiermee verleden tijd; Lomans zorgt dat de theoriedagen zoveel mogelijk gecombineerd worden met de praktijk.

KOSTEN WORDEN VERGOED De technische vakken worden gegeven door ervaren en gecertificeerde Lomans-docenten. MBO Amersfoort ondersteunt door het verzorgen van onder andere de algemeen vormende- en theorievakken, examineringen en lesprogramma’s.
En het mooiste is dat Lomans al jouw opleidingskosten vergoedt! Maak kennis met het familiebedrijf Lomans, ontdek de mogelijkheden binnen de Lomans Academy voor jou en begin 2022 goed voorbereid! Wij verwelkomen je graag op dinsdag 1 februari op onze online informatieavond en helpen jou graag een handje het goed voor elkaar te krijgen!

Aanmelden kan via: www.lomans.nl/werken-bij/lomans-academy/

advertentie