Directeur Roelof Lok in zijn nieuw te betrekken pand aan de Maanlander 31. ,,Lok Installaties zoekt teamspelers met talent voor techniek ."
Directeur Roelof Lok in zijn nieuw te betrekken pand aan de Maanlander 31. ,,Lok Installaties zoekt teamspelers met talent voor techniek ." Rinus van Denderen
Baan Dichtbij

Lok Installaties zoekt technisch personeel

20 januari 2022 om 14:30 Zakelijk

AMERSFOORT Ben jij op zoek naar technisch werk waar toekomst in zit? Sluit je dan aan bij het steeds verder groeiende familiebedrijf Lok Installaties uit Bodegraven. Medio februari opent de veelzijdige installatiespecialist een extra vestiging in Amersfoort. Lok zoekt voor het gehele bedrijf (installatie)monteurs, werkvoorbereiders en projectleiders. Jouw kansen liggen dus voor het oprapen.

Directeur Roelof Lok over Lok Installaties waar meer dan honderd medewerkers werkzaam zijn: ,,De kracht van ons bedrijf is het brede pakket. Wij zijn een totaalinstallateur op het gebied van energie, klimaatbeheersing, beveiliging, ICT en installatietechniek. Van brandalarm, wifi, airconditioning tot riolering. Wij verzorgen het totale pakket en voeren alles in eigen beheer uit.”

MAATWERK Dat biedt dus kansen voor jou als mogelijk toekomstig medewerker. Je kunt je technische ei op verschillende terreinen kwijt, ook als je ‘onderweg’ van taakaccent wilt switchen. Lok: ,,Op het gebied van opleidingen is er veel mogelijk. Dat is allemaal maatwerk. Als jij een keer binnen een vakgebied bij ons de overstap wil maken, helpen we je op weg met cursussen en/o fgerichte opleidingen. Daarna is het aan jou om je werk verder eigen te maken.” Lok Installaties is een Erkend Leerbedrijf. Op dit moment zijn er achttien leerling monteurs in dienst die het vak onder de knie willen krijgen. En er is altijd hulp. Een gekwalificeerde leermeester begeleidt de leerling-monteurs.”

DE VACATURES Lok Installaties zoekt voor de nieuw te openen vestiging aan de Maanlander 31 in Amersfoort prefab installatiemonteurs, loodgieters, (leidinggevend) elektromonteurs, werkvoorbereiders, projectleiders en BIM-modelleurs. Ook voor de bestaande vestiging in Bodegraven staan er verschillende uitdagende vacatures open. Lok: ,,Ons bedrijf is vooral actief in de Randstad, maar met de op de starten activiteiten in Amersfoort willen we het accent ook meer naar het midden van het land verleggen.”

De sfeer bij Lok Installaties is laagdrempelig en los, benadrukt Lok: ,,Hier heerst een informele sfeer, de deuren staan voor iedereen open en we helpen elkaar. Dat we een familiebedrijf zijn zie je ook terug bij het personeel. Er zijn verschillende vaders en zonen bij ons werkzaam. Dat is mooi om te zien.”

Wil je meer weten over de vacatures of wil je reageren? Neem dan contact op met: hr@lokinstallaties.nl.
Kijk voor een overzicht van de vacatures op: www.lokinstallaties.nl (kijk bij vacatures).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie