,,Seizoensproducten zijn tijdelijk verkrijgbaar, dus wacht niet te lang”, is het advies van Cun en Abby.
,,Seizoensproducten zijn tijdelijk verkrijgbaar, dus wacht niet te lang”, is het advies van Cun en Abby. Kwalitaria Délifrance Emiclaer
Ondernemer in beeld

Mexicaanse sferen bij Kwalitaria Délifrance Emiclaer

30 juni 2021 om 16:15 Zakelijk

AMERSFOORT Zit een vakantie naar Mexico er dit jaar niet in? Kwalitaria Délifrance Emiclaer brengt Mexico deze zomer naar je toe! Dit hele seizoen geniet je van de nieuwe seizoensproducten van de cafetaria en broodjeszaak, die sinds begin mei gevestigd is op een nieuw adres in Winkelcentrum Emiclaer.

Dankzij het Mexicaanse tintje brengen de zomerspecialiteiten je helemaal in vakantiesferen. En vakantie betekent natuurlijk zo min mogelijk doen. Daarom bezorgen ze de gerechten gewoon bij je thuis. Wie Mexico zegt… zegt nacho’s. Met de Nacho chicken burger van Kwalitaria Délifrance Emiclaer waan jij je dan ook helemaal in het zonnige vakantieland. Datzelfde geldt voor de Pulled chickenspecial met friet en nacho’s, en ook de Mexicaanse kapsalon en het Mexicaanse broodje met gehakt zijn absoluut het proeven waard.

Wie voor een hete zomer gaat, moet echt de pittige Mexicaanse frikandel proberen, om hem daarna ‘af te blussen’ met de fruitige mango-ananas milkshake. Kortom, dat wordt genieten deze zomer.

SMAAKVOLLE SEIZOENSPRODUCTEN Eigenaren Cun en Abby, die ook een Kwalitaria Délifrance vestiging in de wijk Vathorst runnen, kijken elke keer weer uit naar de seizoensspecialiteiten. ,,De gerechten zijn geïnspireerd op ingrediënten uit dat seizoen en daarmee net even anders dan de andere gerechten op onze menukaart. Vier keer per jaar lanceren we nieuwe seizoensgerechten. Zo blijven we vernieuwen en kunnen we onze gasten steeds weer verrassen.” Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de seizoensproducten hebben Cun en Abby nog wel een tip: ,,Ze zijn tijdelijk verkrijgbaar, dus wacht niet te lang.”

Bestellen doe je eenvoudig en snel via de website van Kwalitaria

GEMAK VAN THUISBEZORGEN De seizoensproducten laat je, net als de rest van het Kwalitaria Délifrance assortiment, gewoon thuisbezorgen. ,,We merken dat daar veel vraag naar is in Amersfoort”, vertellen Cun en Abby. ,,We hoefden er dus niet lang over na te denken om een bezorgservice te starten.” De bezorgdienst is zeven dagen per week beschikbaar in een groot gebied rondom de vestiging in Winkelcentrum Emiclaer en de vestiging in de wijk Vathorst. ,,Bestellen doe je eenvoudig en snel via de website van Kwalitaria en betalen gebeurt veilig via iDEAL. Binnen een half uur staan we voor je deur met een warme maaltijd, je favoriete burger of een kindermenu.”

RESTAURANT EINDELIJK GEOPEND Wie de Kwalitaria en Délifrance gerechten liever buiten de deur nuttigt, kan alle dagen van de week in de nieuwe zaak in Winkelcentrum Emiclaer terecht. Sinds de versoepelingen van de coronamaatregelen kan het zitgedeelte van het restaurant eindelijk in gebruik genomen worden. ,,We bezorgen onze maaltijden graag bij je thuis, maar vinden het ook gezellig om je in onze zaak te ontmoeten”, laten Cun en Abby weten aan alle buurtbewoners. ,,Hopelijk tot snel!”

Kwalitaria Délifrance Emiclaer
Emiclaerhof 24
3823 EM Amersfoort
033-4563149
kwalitaria.nl/emiclaer

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie