'Lastig kiezen, maar de frietspecials zijn echt het proberen waard. Dat is friet met een warme topping.'
'Lastig kiezen, maar de frietspecials zijn echt het proberen waard. Dat is friet met een warme topping.' Kwalitaria Délifrance Emiclaer
Ondernemer in beeld

Kwalitaria Délifrance nieuw in Emiclaer

26 mei 2021 om 12:41 Zakelijk

AMERSFOORT De gloednieuwe Kwalitaria Délifrance vestiging is inmiddels een aantal weken geopend op de nieuwe locatie in winkelcentrum Emiclaer. Veel hongerige magen hebben de weg naar de cafetaria, gevestigd op de hoek bij de vijver, al weten te vinden. Al dekt het woord cafetaria de lading niet helemaal, volgens het jonge ondernemersechtpaar.

,,We zijn veel meer dan dat. Eigenlijk zijn we een lunchroom en gezellig eetcafé in één”, leggen Cun en Abby uit. ,,Je kunt bij ons terecht voor de lunch en een snelle hap om af te halen, maar ook voor een uitgebreide maaltijd of alleen een kopje koffie.” Nog iets waarmee Kwalitaria Délifrance zich onderscheidt, is volgens hen de combinatie van kwaliteit en duurzaamheid. ,,Smaak staat voorop, maar daarbij letten we ook op duurzaamheid. Je merkt dat er steeds meer aandacht voor is, dus we vinden het belangrijk om met de tijd mee te gaan.”

Een goed voorbeeld van de combinatie smaak en duurzaamheid zijn de burgers op de menukaart, gemaakt van MRIJ-rundvlees. ,,Dat staat voor Maas-Rijn-IJsselvee”, leggen Cun en Abby uit. ,,Oer-Hollands dus. We beleggen ze met verse ingrediënten en serveren ze op een biologisch broodje.” En er zijn meer producten met een duurzaam karakter. “De Kwalitaria-friet wordt speciaal voor ons gemaakt en is ook afkomstig uit Nederland. Dat scheelt veel kilometers qua vervoer. Verder werken we met plofkipvrije producten en gebruiken we verse weidemelk voor onze ijsjes en milkshakes.”

De tijd van saaie vegetarische gerechten is echt voorbij!

VERSGEBAKKEN BROOD Ook het Délifrance assortiment kenmerkt zich door kwaliteitsproducten met een goed verhaal. ,,Het brood wordt volgens authentiek Frans receptuur bereid, zonder toevoegingen. We hebben diverse belegde broodjes, warm of koud, maar ook provencettes en uitsmijters. We bakken ons brood elke dag vers af. Er gaat niets boven de geur van versgebakken brood!”

Cun en Abby, die ook een Kwalitaria Délifrance vestiging in de wijk Vathorst runnen, merken ook dat de vraag naar vegetarische gerechten toeneemt. ,,Hier hebben we uiteraard rekening mee gehouden. We hebben diverse vegetarische snacks en lekkere maaltijdsalades, en er staat een burger van tomaat met Italiaanse toppings op de menukaart. De tijd van saaie vegetarische gerechten is echt voorbij!”

VOOR ELK WAT WILS Het mag duidelijk zijn, in het assortiment is aan iedereen gedacht. ,,Of je nu grote trek hebt, wilt lunchen, zin hebt in friet met een snack of een kindermenu wilt bestellen: het kan allemaal.” Wat moeten we echt proeven als het aan het ondernemersechtpaar ligt? ,,Lastig kiezen, maar de frietspecials zijn echt het proberen waard. Dat is friet met een warme topping, zoals pittige kip of stoofvlees. Onze favoriet is de Cheesy hot fries met bacon, jalapeños en kaassaus.”

Klanten kunnen zeven dagen per week terecht op het nieuwe adres in Winkelcentrum Emiclaer. Ook online bestellen en laten bezorgen is mogelijk.

Kwalitaria Délifrance Emiclaer
Emiclaerhof 24
tel. 033-4563149
www.kwalitaria.nl/emiclaer

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie