Het make-over team: Ilse Bollhaar, Tamare van Dam, Arnoud van der Meer, Petra Glandorf en Kim Sukel.
Het make-over team: Ilse Bollhaar, Tamare van Dam, Arnoud van der Meer, Petra Glandorf en Kim Sukel. Arnoud J Spaaij
Ondernemer in beeld

Wie verdient een make-over?

26 mei 2021 om 13:05 Zakelijk

AMERSFOORT Het kan zomaar zijn dat niemand je meer herkend als je de totale make-over hebt ondergaan die De Stad Amersfoort.nl samen met vijf specialisten uit Amersfoort-Noord voor jou in petto heeft. Lijkt het je wat om daarvan te genieten?

Afgelopen week in Emiclaer bespraken de make-over stylisten Ilse Bollhaar, Tamara van Dam, Arnoud van der Meer, Petra Glandorf en Kim Sukel hun plannen die ze hebben voor de gelukkige die wordt uitgekozen voor de make-over van dit voorjaar. Hizi Hair, Femm Mode & Meer, Nelson en Schoonheidssalon Mooi en Zeker verzorgen een make-over met alles erop en eraan. Dus kleding uit de nieuwste mode, een kapsel volgens de laatste haartrends en een perfecte make-up worden er bedacht. Natuurlijk hoort daar een passende schoenenkeuze bij. En afhankelijk van je nieuwe outfit worden er een paar leuke accessoires bij gezocht.

VOORJAARSGARDEROBE Maar wie er in aanmerking komt voor deze service van de vijf ondernemers en De Stad Amersfoort.nl dat moet nog worden bepaald. Het kan natuurlijk zijn dat je zelf vindt dat je heel hard toe bent aan een make-over. Heb je het afgelopen jaar geen zon gezien en is je haar alleen maar door elkaar gewaaid met dat slechte weer van de laatste tijd? Of heb je door de coronamaatregelen gewoon geen gelegenheid gehad je voorjaarsgarderobe in stijl uit te breiden? Heeft drukte thuis of op je werk ondanks al het thuiszitten, of misschien wel door al dat thuiszitten, je een grijze muis gemaakt? Dan kun je jezelf opgeven bij De Stad Amersfoort.nl. Samen met de stylisten kijken we wie er in aanmerking komt voor deze make-over die helemaal verzorgd en begeleid wordt door een team van leuke, gezellige en deskundige mensen.

Geef jezelf of iemand anders op

AANMELDEN Natuurlijk kan het ook zijn dat je iemand anders graag voor wilt stellen. Dat kan ook. Op het e-mailadres makeover@bdu.nl kan je tot en met 4 juni doorgeven wie je graag in de make-over wilt zien. Of waarom jij zelf in aanmerking wilt komen. Stuur een korte motivatie op en als je een foto bij de hand hebt dan mag je die meesturen. Want een foto erbij van degene om wie het gaat, zorgt ervoor dat de stylisten vast kunnen nadenken welke adviezen ze kunnen geven.

FOTOREPORTAGE De make-over wordt vastgelegd met een fotoreportage zodat je niet alleen leuke kleding, goede adviezen, kekke schoenen, prachtig haar en een mooi gezicht hebt, maar ook nog een blijvende herinnering van Foto Groep Amersfoort overhoudt aan deze dag.

FEESTJE Als we een keuze hebben gemaakt, maken we een afspraak met de winnaar. De make-over wordt aangeboden door de deelnemende bedrijven en om het feestje compleet te maken verschijnt er na afloop een leuk verslag van in de krant.

door Arnoud J Spaaij

Make-over De Stad Amersfoort.nl
Opgeven kan een via e-mail naar: makeover@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie