Afbeelding
GezondOud
Advertorial

Sporten in de buitenlucht dankzij GezondOud

6 januari 2021 om 15:15 Zakelijk

AMERSFOORT Het is wederom een prachtige dag. Janine (68) springt op haar fiets met een grote lach op haar gezicht, het is weer tijd voor een uur sporten met GezondOud.

,,Ik ga iedere week naar de Tafelberg en het is elke keer weer optimaal genieten. Wanneer ik de hoek om kom fietsen ben ik altijd nieuwsgierig wie er verder allemaal zullen zijn. Ik heb echt al een aantal hele leuke nieuwe mensen ontmoet.
Inmiddels sport ik alweer een aantal maanden bij GezondOud en ik merk dat het me erg goed doet. Iedere keer kom ik zo vrolijk en positief gestemd terug van de training. Ik heb meer energie en voel me echt sterker worden”, zo sprak een deelneemster uit ‘t Gooi.

OOK IN AMERSFOORT Bij GezondOud kun je het hele jaar door sporten op de mooiste plekken in de natuur. ,,Zo starten we vanaf eind januari in Park Schothorst, bij de Watertoren, op de Leusderheide en in het Baarnse Bos. De trainingen zijn professioneel, afwisselend, gezellig en voor ieder niveau goed te doen. Tijdens de training wordt gewerkt aan de conditie, de stabiliteit, de mobiliteit en doen we diverse spierversterkende oefeningen met weerstandsbanden of lichaamsgewicht.”

SPORTEN OP JE EIGEN NIVEAU ,,Je traint op je eigen niveau. Ieder mens is anders en onze trainers zijn juist opgeleid om ervoor te zorgen dat je op de juiste manier wordt uitgedaagd. Mede hierdoor laat ruim 96 procent van onze deelnemers weten zich fysiek dan wel mentaal sterker te voelen.”

PROFESSIONELE BEGELEIDING ,,Wij werken uitsluitend met goed gecertificeerde trainers waarvan een groot deel fysiotherapeut is. Regelmatig onderzoeken wij het effect van onze trainingen en passen de inhoud van de training daar waar nodig aan.”

LEKKER, GEZELLIG EN GEZOND ,,Sporten in de buitenlucht is lekker, gezellig en ook nog eens erg gezond. Dagelijks 25 minuten matig intensief bewegen is optimaal voor een goede gezondheid. Om je hierbij te helpen bieden wij naast de buitentraining ook online trainingen aan. Natuurlijk zijn de online trainingen volledig vrijblijvend.”

GRATIS PROEFLES Wie nieuwsgierig is geworden, kan vrijblijvend contact opnemen met GezondOud via tel. 06-53837045 of kijken op www.gezondoud.nl. Geïnteresseerden kunnen altijd gratis een proefles komen doen.


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie