Afbeelding
Foto Shutterstock

Werken in het onderwijs in Rotterdam met Loopbaan Garantie

17 oktober 2022 om 17:09 Partnercontent

Heb je pedagogiek gestudeerd of heb je de opleiding sport(management) en bewegen voldaan? Ga dan werken in het onderwijs in Rotterdam en vind via Loopbaan Garantie de ideale baan in de educatieve sector die bij jou past. Werk je het liefst met kinderen en houd je van sport? Dan zijn er voor jou verschillende mogelijkheden als je wilt werken in het onderwijs. Ga aan de slag als leraar lichamelijke opvoeding, kwaliteit- of programma manager of als pedagogisch medewerker op de BSO. Bovendien krijg je onder andere ook trainingen, vakantiegeld en een vast jaarcontract aangeboden. 

Aan de slag als leraar, manager of pedagogisch medewerker

Bij werken in het onderwijs in Rotterdam kun je aan vele soorten jobs denken binnen  verschillende onderwijsinstellingen. Het eerste waar je misschien aan denkt is om als sportdocent op een basisschool of middelbare school aan de slag te gaan en een invulling te geven aan het vak lichamelijke opvoeding. Onderwijs is echter zoveel meer, zo kun je er ook voor kiezen om je in te zetten als kwaliteit- of programma manager. Je bent dan verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van sport processen binnen de school waarbij je op tijd bij stuurt mochten resultaten tegen vallen. Liever buiten lesuren aan het werk? Dat kan als docent in de tussenschoolse opvang waarbij je een bewegingsprogramma organiseert voor kinderen. Als de buitenschoolse opvang meer je interesse wekt, zorg er dan samen met andere collega´s voor dat de kids ook buiten school om leuke en leerzame activiteiten kunnen doen. 

Sta niet stil en blijf je ontwikkelen

Terwijl jij je bekommert om de voortgang van de kinderen wordt er ook gedacht aan jouw ontwikkeling. Zo heb je de mogelijkheid om trainingen of een opleiding te volgen zodat je constant het beste uit jezelf kan blijven halen. Daarnaast heb je ook de beschikking over een coach waar je met al je vragen en twijfels terecht kan en die jou kan ondersteunen in je ontwikkeling. Het is belangrijk dat je niet stil blijft staan en al je talenten en kwaliteiten op de werkvloer kunt blijven ontwikkelen.  

Interessante voorwaarden

Als je bij Loopbaan Garantie aan de slag gaat, is het van belang dat je een achtergrond hebt in pedagogiek, (H)ALO of sport(management) en beweging. Verder bepaal je zelf het aantal uren dat je wilt werken, variërend tussen de 8 en 24 uur per week. Zo heb je veel vrijheid en houd je ook nog genoeg vrije tijd over om leuke dingen te doen. Daarbij krijg je een vast jaarcontract aangeboden en nog eens 8% vakantiegeld. Enthousiast geworden? Meld je nu aan bij Loopbaan Garantie en kies zelf in welke functie je wilt werken in het onderwijs in Rotterdam. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie