Afbeelding
Foto: Pixabay

Drie onbekende maar topmerken smartphones

8 juli 2022 om 08:39 Partnercontent

Toen de smartphone net zijn intrede maakte waren er diverse merken op de markt, van Nokia, Siemens tot BlackBerry. Tegenwoordig lijkt de markt alleen maar te bestaan uit Apple en Samsung. Dit is echter niet helemaal waar. Er zijn nog steeds wel daadwerkelijk andere merken op de markt. De één is hierbij wel beter dan de ander. Vaak gaat het niet alleen om het apparaat zelf, maar ook om het besturingssysteem wat gebruikt wordt. Het is belangrijk dat je dit af en toe kunt updaten naar de nieuwste versie. Niet alleen om je telefoon snel te maken, maar ook om ervoor te zorgen dat je de nieuwste apps kunt blijven gebruiken. Maar welke telefoons zijn hiervoor een goede keuze? Wij leggen het je uit!      

1. Oppo

Misschien heb je nog nooit van dit merk gehoord, maar waar we het hebben over een merk wat een voordelig alternatief is voor de Samsung en IPhone dan mag je de OPPO niet overslaan. Zo is de OPPO A94 5G een voordelige maar kwalitatief hoogwaardige keuze. Voorzien van maar liefst vijf camera’s en een groot scherm gaan jouw foto’s niet onderdoen voor die van een IPhone of Samsung.

2. Xiaomi

Nog een naam waar je wellicht nog nooit van hebt gehoord, maar wat een goed alternatief is voor de andere bekende smartphone merken. Xiaomo heeft diverse modellen op de markt gebracht, waarbij de één nog geavanceerder is dan de ander. Ze zijn allemaal voorzien van topkwaliteit beeldschermen en camera’s. Zo is de Xiaomi 11T Pro een goede keuze wanneer je veel op pad bent. Door zijn grote accu en batterij gaat hij de hele dag mee, zonder dat je tussendoor hoeft op te laden. 

3. Fairphone

Dit is een bedrijf wat we zeker in de gaten moeten houden, momenteel hebben ze nog niet super veel modellen in de verkoop maar het bedrijfsconcept is wel goed! Bij Fairphone willen ze namelijk een zo eerlijk mogelijke telefoon produceren waarbij de foodprint zo klein mogelijk is. Het is een Nederlands bedrijf met een idealistische doelstelling. Iets wat wij alleen maar kunnen stimuleren en omarmen.

Is het tijd dat jij een nieuwe telefoon uit gaat kiezen? Investeer dan eens in een andere telefoon dan de ‘usual suspects’. Vaak vallen de kosten hier ook nog eens van mee, en wellicht ben jij wel een ontzettende trendsetter binnen je vriendenkring. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie