Afbeelding
Foto Pexels

Crypto Cursus Review | Beste Gratis Bitcoin Training!

4 augustus 2022 om 09:11 Partnercontent

Wil je graag over crypto leren? Dan wordt het tijd om een crypto cursus te volgen. Er zijn allerlei soorten als je zoekt naar een cursus crypto, maar wat is nu de beste crypto cursus? En nog belangrijker: welke cursus crypto traden kun je gratis volgen? Dat vertellen we je graag in dit artikel. Maak je klaar voor de beste gratis crypto cursussen van dit moment!

Beste gratis crypto cursus van het moment

1. Gratis online Bitcoin training van AllesOverCrypto 

2. Gratis Crypto & Trading Academy cursus van Madelon Vos  

3. Gratis Crypto cursus van Crypto community 

1. Gratis online Bitcoin training van AllesOverCrypto

Op nummer 1 beste gratis crypto cursus staat de gratis Bitcoin training van AllesOverCrypto. Deze cursus crypto is ontwikkeld door het nummer 1 crypto platform van NL en BE, heeft meer dan 100.000 succesverhalen op haar naam staan en is gebaseerd op meer dan 8 jaar ervaring met crypto en blockchain. Van wie kun je het beter leren, dan van zo’n platform? Het is niet alleen de beste crypto cursus, maar ook nog eens de beste gratis cursus crypto traden van dit moment.

De breinen achter deze gratis crypto training zijn Derek Westra en Patrick Suiker. Zij zijn experts op dit gebied en vertellen je alles over het opzetten van een succesvolle strategie, hoe je Bitcoin en andere crypto koopt, hoe je vandaag nog kunt starten én hoe je succesvol geld kunt verdienen op de cryptomarkt. Ook word je tijdens deze gratis crypto training verteld van welke crypto verwacht wordt dat ze nog heel erg in waarde gaan stijgen. Zo ben jij er als eerste bij om daar de vruchten van te plukken.

Bonus: als je vandaag de gratis online Bitcoin training van AllesOverCrypto bestelt, krijg je er 3 gratis e-books bij waar je nog meer uit kunt leren!

Klik hier voor de gratis online Bitcoin training! 

2. Gratis Crypto & Trading Academy cursus van Madelon Vos

Op nummer 2 staat de gratis crypto trading cursus van Madelon Vos. In deze crypto cursus Nederlands legt Madelon heel duidelijk uit hoe de wereld van crypto werkt en hoe jij erin kunt stappen om geld te verdienen. Zoek je een laagdrempelige crypto cursus voor beginners die je gratis kunt volgen? Dan is Crypto & Trading Academy wat je zoekt. Madelon is een expert, omdat zij al meer dan 25.000 cursisten heeft begeleid en meer dan 9 jaar ervaring heeft in de cryptobranche.

De ervaringen van andere mensen met deze cursus daytraden crypto liegen er niet om. Stuk voor stuk zijn ze enthousiast en gaan ze over hoeveel mensen geleerd hebben van de gratis Bitcoin cursus van Madelon Vos. Wil jij nu ook toegang tot al die waardevolle informatie en kennismaken met Bitcoin, andere crypto en traden? Tijdens deze gratis Bitcoin training krijg je je eerste €5 om te traden gratis, leer je alles wat je als beginner moet weten en krijg je direct een voorproefje van de volledige (betaalde) cursus. Ben je enthousiast, dan weet je wat je te doen staat: doorpakken!

Klik hier voor de gratis Crypto & Trading Academy! 

3. Gratis Crypto cursus van Crypto Community 

Last but not least in dit rijtje beste gratis crypto cursussen: de gratis Crypto cursus van Crypto Community! In deze cryptocursus leer je op een leuke, ontspannen en toch succesvolle manier aan de slag te gaan met crypto. Start je met deze gratis cursus Bitcoin, dan ontvang je ook toegang tot handige video’s, webinars, tools, downloads en een crypto portfolio tracker. 

Crypto Community helpt mensen al sinds 2017 met starten met crypto. Daarbij maakt zij moeilijke materie gemakkelijk om te begrijpen en biedt zij persoonlijke hulp aan. Dat is precies wat je als beginner zoekt in een cryptocurrency cursus. Je krijgt een eigen account waar je alle informatie terugvindt, zodat je op je eigen tempo op ontdekkingstocht kunt gaan. Zo krijg je het opstapje wat je nodig hebt om met crypto aan de slag te gaan. 

Kort samengevat ziet de gratis Crypto cursus van Crypto Community er als volgt uit: in stap 1 ontdek je de waarheid over Bitcoin en andere cryptocurrency. In stap 2 leer je veilig, makkelijk en snel crypto kopen. In stap 3 ontdek je hoe je je crypto accounts kunt beveiligen, zodat je aankopen veilig zijn. In stap 4 leer je crypto opslaan in crypto wallets en stap 5 gaat over het beheren van een crypto portfolio. Klinkt dat als iets waar jij meer over wilt weten? Meld je dan snel aan voor deze gratis cursus cryptocurrency!

Klik hier voor de gratis Crypto cursus van Crypto Community! 

Het nut van een cursus cryptocurrency 

Maar wat is het nut van een (gratis) cursus cryptocurrency en waarom zou je er één moeten volgen? Daar is niet één reden voor, maar er zijn heel veel goede redenen om dit te doen. De belangrijkste redenen lichten we graag even toe.

Reden 1: het is een leuke kennismaking met de ingewikkelde cryptobranche 

Niet iedereen weet of de wereld van crypto iets is wat hem of haar zal interesseren. Dat er lovend over gesproken wordt door veel mensen, betekent nog niet dat het ook iets voor jou is. Door een gratis crypto cursus of gratis crypto training te volgen, kun je dit zelf ontdekken. Je zit op deze manier nog nergens aan vast (want je hoeft geen dure cursus of een of ander abonnement te kopen), maar je kunt wel ervaren hoe het is om deze wereld te betreden.

Reden 2: het is de ideale opstap voor beginners 

Vooral beginners zien vaak door de bomen het bos niet meer, als het aankomt op Bitcoin en andere crypto. Misschien lijkt het je heel tof om je geld in crypto te stoppen, maar heb je nog geen idee waar je moet beginnen. Dan is een gratis crypto cursus aan te raden. Je kunt zo op een laagdrempelige manier instappen. Daarbij leer je onder andere de belangrijkste begrippen, zodat je ‘de taal’ van deze wereld sneller begrijpt. En je leert hoe je veel gemaakte fouten kunt voorkomen. Hoe meer kennis je opdoet, hoe beter je voorbereid bent op het echte werk.

Reden 3: het kost je helemaal niets, alleen wat tijd en inzet! 

Bovendien kost een crypto cursus gratis je helemaal niets. In elk geval geen investering in de vorm van geld. Je moet er natuurlijk wel tijd voor vrijmaken en het is belangrijk dat je inzet toont, anders heeft het geen zin. Maar een gratis crypto cursus maakt het in elk geval heel gemakkelijk om een voorproefje te krijgen van het echte werk, zonder dat je er geld voor hoeft neer te leggen.

Is een gratis crypto cursus wel waardevol? 

Ja, een gratis crypto cursus is zeker waardevol. Dat iets gratis wordt weggegeven, betekent niet dat het niet waardevol is. Aanbieders van gratis crypto cursussen geven deze juist weg, zodat je geïnteresseerd raakt in meer. Daardoor kunnen zij hun verdere aanbod beter verkopen. Reken er daarom maar op dat je tijdens een crypto cursus gratis waardevolle informatie ontvangt en dat het absoluut een goed opstapje is voor wie zich in crypto wil verdiepen. De beste crypto cursussen in dit artikel kunnen we daarom echt aanbevelen.

Dus waar wacht je nog op? Volg één (of meer) van deze beste gratis crypto cursussen en ga gewoon aan de slag. Makkelijker of goedkoper wordt het niet, dus pak je kans en zet vandaag nog de eerste stap naar een succesvolle, winstgevende en vooral hele interessante toekomst in de cryptobranche!

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie