Afbeelding
Foto door form PxHere

Voordelen van een crypto app

6 september 2021 om 10:38 Partnercontent

Veel beleggers van crypto handelen steeds vaker via een mobiele crypto app. Ook in Amersfoort zijn er meer beleggers dan ooit die zich dagelijks laten informeren via de mobiele telefoon. De voordelen van een mobiele crypto app zijn dan ook enorm. Zo kun je op elk moment van de dag, waar jij je ook bevindt met een simpele IDEAL betaling Bitcoins kopen.

Met de stijgende koersen van Bitcoin, maar ook nieuwere munten zoals de Cardona munt ADA, is de kans op een rendement hoger dan ooit. Het blijft alleen altijd een risicovolle onderneming, de koersen zijn bij cryptocoins namelijk zeer volatiel en erg gevoelig voor veranderingen in de sector. Door middel van een  crypto app kun je altijd op de hoogte zijn van prijsveranderingen, en je kunt notificaties instellen bij een vooraf ingestelde prijsstijging of daling. Dit geeft je de zekerheid dat je direct kunt handelen wanneer het nodig is.

De beste crypto app voor Android en Iphone ligt een beetje aan de persoonlijke wensen van de belegger. Wanneer technische analyses een groot onderdeel zijn van jouw beleggingsstrategie dan wil je natuurlijk een app met de mogelijkheden hiervoor. Ook de mogelijkheid om de coins te kunnen staken is een veelgevraagde optie via de app. De voordelen van staking crypto zijn steeds bekender onder de bellegers. Vooral wanneer je lang termijn belegt, kun je een hoger rendement ontvangen dan bij een spaarrekening.

Bij staking crypto zet je jouw coins vast voor een bepaalde periode. Deze worden dan gebruikt om het netwerk te ondersteunen en te versterken waarbij je in ruil voor jouw coins een rendement ontvangt. Passief inkomen voor lang termijn beleggers.

De meeste crypto apps bieden deze functie aan, maar niet alle coins zijn beschikbaar om te staken, dus dat is wel iets om naar te kijken bij het kiezen van een crypto app.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie