Afbeelding
Foto: Pixabay

Iemand feliciteren op afstand? 3x leuke ideeën

Partnercontent

Heb je binnenkort een verjaardag, maar kun je er om de een of andere reden helaas niet bij zijn? Dat is natuurlijk balen, maar dat betekent niet dat je de jarige niet kunt verrassen. Het is namelijk goed mogelijk om iemand te feliciteren op afstand. Zo laat je weten dat je de jarige niet vergeten bent en kan hij of zij toch leuk verrast worden. Maar hoe feliciteer je iemand op afstand? Wij zetten in dit artikel drie leuke ideeën op een rij!

Persoonlijke kaart versturen

Wat leuk kan zijn om te laten zien dat je de jarige niet bent vergeten, is om een persoonlijke kaart te versturen. Deze kun je dan op de dag van de verjaardag laten bezorgen. Dit is een attent en leuk gebaar, die de jarige ongetwijfeld zal waarderen. Schrijf hier wat leuks op en maak het persoonlijk, zodat het niet een zeer standaard verjaardagskaart wordt. Feliciteer de persoon in kwestie en laat bijvoorbeeled weten dat je het jammer vindt dat je er niet bij kunt zijn op deze bijzondere dag. Naast een leuke persoonlijke kaart kan het natuurlijk leuk zijn om hier ook een kleinigheidje aan toe te voegen.

Cadeau versturen

Uiteraard kan het ook een goede mogelijkheid zijn om een cadeautje te bestellen die je op de verjaardag van de persoon in kwestie laat bezorgen. Hier heb je dan ook ruime keuze in. Bloemen voor een verjaardag zijn in ieder geval altijd een aanrader, dus hier kun je zeker over nadenken. Ook een cadeaupakket, cadeaubon, chocolade, fles drank zouden bijvoorbeeld leuke cadeaus kunnen zijn die je per post kunt versturen en dus bij de persoon in kwestie kunt laten bezorgen. Door een cadeau te versturen kan je iemand op afstand toch heel blij maken. Een leuk idee kan zijn om bij het cadeautje een persoonlijke kaart toe te voegen. Hierop kun je dan nog wat persoonlijks schrijven, zodat de persoon in kwestie weet van wie het leuke cadeau afkomstig is.

Stuur een videoboodschap

Kun je niet bij de verjaardag aanwezig zijn? Dan kan het ook leuk om een videoboodschap op te nemen, waarin je de jarige kunt feliciteren. Wees origineel en neem een leuke video op, die je dan op de verjaardag van de persoon in kwestie kunt sturen. Het kan leuk zijn om de video lekker feestelijk te maken. Zodra de jarige de video opent, zal hij/zij dit vast enorm leuk vinden om te zien. Het is een attent gebaar, want zo weet de jarige dat je hem of haar absoluut niet bent vergeten. Je kunt hier dus zeker over nadenken als je binnenkort een verjaardag hebt waar je helaas niet bij aanwezig kunt zijn.

Ondanks het feit dat je misschien niet aanwezig kunt zijn op een verjaardag die eraan zit te komen, zijn er dus nog best wat mogelijkheden om de jarige alsnog te feliciteren. Op deze manier kun je er toch nog een beetje bij zijn. Met een of meerdere van deze bovenstaande ideeën laat je zien dat je de jarige niet vergeet en dit zal deze persoon vast op prijs stellen.

advertentie