Media-adviseurs Arnout Wagemans en Michel Rodenburg overhandigen de cheque aan de dj's in het Glazen Huis.
Media-adviseurs Arnout Wagemans en Michel Rodenburg overhandigen de cheque aan de dj's in het Glazen Huis. Ewerdt Heideman/Smulders AV
video

Eindbedrag Serious Request-actie overhandigd aan dj’s Glazen Huis

23 december 2021 om 10:04 Maatschappelijk

AMERSFOORT De media-adviseurs Michel Rodenburg en Arnout Wagemans hebben donderdagochtend namens De Stad Amersfoort een cheque overhandigd aan de dj’s in het Glazen Huis in Amersfoort. In totaal haalden de medewerkers van uitgever BDU Media 2142 euro op, en haalden daarmee hun eigen doelstelling.

Drie bedrijven doneerden een flink bedrag voor de inzet van een BDU-team op hun werkvloer. Bij softwarebedrijf ANVA aan de Stadsring tuigden redactieleden en verkopers een kerstboom op. Bij Newasco keken en hielpen we mee bij het complete wastraject en samen met Van Mossel Kia Amersfoort mochten onze collega’s op pad met een arrenslee om Serious Request aan te kondigen in het centrum.

Daarnaast was er een donatielink waar lezers en BDU-collega’s konden doneren. In totaal leverde de hele actie 51 donaties op. Iedereen die heeft bijgedragen: bedankt!

Bekijk hieronder de video van de overhandiging van de cheque: 

De video is gemaakt door cameraman Ewerdt Heideman in samenwerking met Smulders Audiovisueel.

Vanuit het Glazen Huis in Amersfoort zamelt 3FM Serious Request van 18 tot en met 24 december geld in voor het Wereld Natuur Fonds. De hele week heeft uw redactie (met haar collega’s!) daar een steentje aan bijgedragen. Onze actie is inmiddels gesloten, maar doneren bij Serious Request kan natuurlijk nog steeds! Dat kan via deze pagina.

Media-adviseurs Michel Rodenburg en Arnout Wagemans overhandigen de cheque aan de dj's in het Glazen Huis.
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie