Frans Duijts is een van de artiesten op de zaterdagavond van Dorpsfeest Hoogland.
Frans Duijts is een van de artiesten op de zaterdagavond van Dorpsfeest Hoogland. William Rutten

Dorpsfeest Hoogland viert 29ste editie met onder meer Frans Duijts

8 juni 2023 om 11:00 Evenementen

AMERSFOORT Dorpsfeest Hoogland vindt dit jaar voor de 29ste keer plaats. Van 14 tot en met 17 september is het feest in Stadspark Schothorst in Amersfoort-Noord.

Vorige week maakte Dorpsfeest Hoogland de eerste artiesten bekend voor vrijdagavond 15 september 2023. Op de Après-Ski avond op zaterdag 16 september, staat onder andere Frans Duijts op het podium. Duijts is niet de enige artiest die tijdens deze après-ski avond op zal treden. Ook de mannen van Het Feestteam, van de hit ‘Wij zijn het feestteam’, slaan hun feesttent weer op bij DFH 2023. Ook de Alpenzusjes kunnen deze avond ook niet ontbreken.

Artikel gaat verder onder de afbeelding. 


De Alpenzusjes, bekend van de hit ‘Naar voren en naar achter’, zijn op zaterdagavond in de feesttent te vinden. (Stichting Dorpsfeest Hoogland)

Voor toegang tot de feesttentavond  16 jaar en ouder. Vergeet je ID niet én voor 16 en 17 jarigen geldt dat zij ook een zogenaamde 18 mintocherin-pas moeten hebben. De pas is aan te vragen via www.18mintocherin.nl.

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar op donderdagavond 7 september 2023 in de voorverkoop bij De Eemruiters in Hoogland.
Kijk voor meer informatie over het programma en de voorverkoop van toegangskaarten vanaf begin juli op www.dorpsfeesthoogland.nl.
Dan staat alle informatie over het programma van 2023 online.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie