De nieuwste volkszanger van Nederland, Mart Hoogkamer.
De nieuwste volkszanger van Nederland, Mart Hoogkamer. PR

Artiesten Dorpsfeest Hoogland: 538 On Tour, Mart Hoogkamer en Flemming

17 juni 2022 om 11:53 Evenementen

AMERSFOORT De feesttent van Dorpsfeest Hoogland staat van donderdag 15 tot en met zondag 18 september in Stadspark Schothorst weer fier overeind. Voor alle avonden zijn de artiesten inmiddels gecontracteerd en vooral zaterdagavond 17 september belooft volgens de organisatie ‘een fantastische avond’ te worden.

De hele avond kunnen bezoekers dansen op de klanken van de 538 dj’s ‘On Tour’. Zij draaien de grootste hits, de nieuwste dance en maken er een mooie show van. Naast swingen kunnen feestgangers ook gaan zwemmen met Mart Hoogkamer. Hij heeft zich ontwikkeld tot dé nieuwe volkszanger van Nederland, die met een karakteristieke stem -ondanks zijn leeftijd- velen weet te raken. 

‘JAREN INHALEN’ ,,We gaan de twee gemiste Dorpsfeest jaren wel even inhalen”, schrijft de organisatie enthousiast. ,,Daarom is ook Flemming van de partij. Flemming brengt frisse, catchy Nederlandstalige pop met gevatte teksten. Met zijn debuutsingle ‘Amsterdam’ en zijn nieuwste hit ‘Automatisch’ moet het een feest der herkenning gaan worden.

Tot slot treedt Paul Sinha op: een popartiest in opkomst. Hij is tekstschrijver en producer en bekend van onder andere de hits ‘Zeven dagen’ en ‘Nu gaan’.

De feestavond begint om 20.00 uur en de organisatie raadt aan op tijd te komen, want Mart Hoogkamer zal al heel vroeg in de avond zijn optreden verzorgen. 

De toegangskaarten voor de feesttentavonden zijn vanaf donderdag 8 september te koop. Meer informatie hierover is vanaf augustus te vinden op www.dorpsfeesthoogland.nl waar dan ook het volledige programma te vinden zal zijn.

De toegangsleeftijd voor de vrijdagavond is 16 jaar of ouder. Geïnteresseerden tussen de 16 en 18 jaar oud hebben, naast een toegangskaart, ook een ‘18mintocherin’-pas nodig. Meer informatie hierover op de website.

Flemming brengt frisse, catchy Nederlandstalige pop met gevatte teksten.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie