Jeroen van der Boom komt op 16 september naar Dorpsfeest Hoogland.
Jeroen van der Boom komt op 16 september naar Dorpsfeest Hoogland. Nick van Ormondt

Grote namen op Dorpsfeest Hoogland

8 juni 2022 om 09:30 Evenementen

AMERSFOORT In Stadspark Schothorst kan in het derde weekend van september weer genoten worden van het vierdaagse Dorpsfeest Hoogland.    

Van 15 tot en met 18 september kan men genieten van diverse sport- en spel activiteiten, shownummers, straattheater, paardensport, kinderspelen en natuurlijk heel veel muzikale hoogstandjes. De vrijwilligers van Dorpsfeest Hoogland zijn druk doende met de vele voorbereidingen.

BEKENDE ARTIESTEN Op vrijdagavond 16 september staat op het grote podium in de feesttent de Marcel Fisser Band, bekend van het programma De Beste Zangers. Ook Tim Akkerman (voormalig Di-rect lead zanger), Jeroen van der Boom en Jan Smit zijn van de partij.

Artikel gaat verder onder de afbeelding. 


Ook Jan Smit treedt op in de feesttent op 16 september. (Foto: Jim Plasman/pr) 

JEUGD Speciaal voor de jeugd van twaalf tot en met zeventien jaar zal op vrijdag 9 september de pre-party van JoHo in zaal Concordia in Hoogland worden gehouden. De vertrouwde onderdelen tijdens het Dorpsfeest weekend zijn o.a. het zomercarnaval voor mensen met een beperking, het Dreesfeest voor iedereen die met pensioen is, en de drie feesttentavonden met een keur aan Nederlandse artiesten.

TOEGANG Toegangskaarten voor de feesttentavonden zijn vanaf donderdag 8 september te koop. Meer informatie hierover is vanaf augustus op www.dorpsfeesthoogland.nl te vinden waar dan ook het volledige programma staat.  

De toegangsleeftijd voor de vrijdagavond is zestien jaar of ouder. Wie tussen de zestien en achttien jaar oud is heeft naast een toegangskaart, ook een 18 min toch erin pas nodig. Kijk voor meer informatie op de website https://www.dorpsfeesthoogland.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie