Astrid Posthouwer is per 1 april 2023 de nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur van Meander Medisch Centrum
Astrid Posthouwer is per 1 april 2023 de nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur van Meander Medisch Centrum Patrick Schouten

Astrid Posthouwer nieuwe voorzitter Raad van Bestuur Meander Medisch Centrum per 1 april 2023

16 december 2022 om 14:38 Gezondheid-MeanderMC

De Raad van Toezicht van Meander Medisch Centrum heeft Astrid Posthouwer benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur met ingang van 1 april 2023. Astrid Posthouwer (51) is momenteel lid van de Raad van Bestuur en volgt Frank de Reij op die 1 april 2023 aftreedt als voorzitter. 

Gert Westert, voorzitter Raad van Toezicht: “Nederlandse ziekenhuizen staan voor de uitdaging om ook in de toekomst de medische zorg toegankelijk en betaalbaar te houden voor alle patiënten. Krachtig leiderschap en verbinding met alle stakeholders zijn bij deze transformatie essentieel. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat Astrid Posthouwer hier op inspirerende wijze invulling aan gaat geven.”

Astrid Posthouwer over haar benoeming: “Ik vind het een eer om voorzitter te mogen zijn van dit mooie ziekenhuis. Samen met mijn collega’s en onze partners gaan we werken aan toekomstbestendige zorg in de regio Eemland.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie