Afbeelding
Marnix Manschot Fotografie

Snelweg A28 bij Amersfoort volledig afgesloten vanwege incident

10 februari 2024 om 15:04 Overig

AMERSFOORT De A28 tussen Utrecht en Amersfoort is vanwege een heftig incident volledig afgesloten. Hulpdiensten zijn massaal ter plaatse en een traumahelikopter werd aangestuurd.

De hulpdiensten werden rond 14.00 uur gealarmeerd voor een incident op de A28. Meerdere ambulances, een traumahelikopter en de brandweer werden opgeroepen. Laatstgenoemde werd opgeroepen om schermen ter plaatse.

De snelweg is in de richting van de knooppunt Hoevelaken volledig afgesloten, verkeer moet er bij afrit Leusden- zuid er af. Het zou gaan om een persoon die vanaf het viaduct aan de Heiligebergenweg zou zijn gesprongen en op de snelweg terecht is gekomen. De persoon is ernstig gewond geraakt, aan hen wordt momenteel hulp verleend.

Een woordvoerder van de politie Utrecht laat telefonisch weten dat er sprake is van een incident waarbij de politie momenteel druk bezig is met hulpverlening en ondersteuning van het ambulancepersoneel. Wat er precies heeft plaatsgevonden kon hij op dit moment nog niet vertellen. Ook kon hij het bovenstaande niet nog niet bevestigen.

Door het incident ontstond een flinke vertraging. Inmiddels wordt de snelweg weer vrijgemaakt.

Bron: Marnix Manschot

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie