Afbeelding
Jeroen van der Veer

Pizzabezorger krijgt klappen en wordt op Het Masker beroofd van zijn pizza

18 mei 2020 om 16:17 Misdaad

AMERSFOORT Rake klappen uitdelen aan een pizzabezorger om uiteindelijk een pizza te stelen; dat is wat drie onbekende mannen zondag aan het begin van de avond deden tijdens een overval. Het incident gebeurde op Het Masker in Amersfoort. 

door Jeroen van der Veer

Toen een pizzabezorger rond 17:15 uur op weg was om een bestelling af te leveren werd hij in Kattenbroek beroofd door drie mannen. Hij zag een donkerblauwe scooter en twee motoren op zich af rijden. Eén van de motoren blokkeerde hem aan de voorkant en de ander aan de achterkant. Verder kwam er een scooter vanuit de Emiclaerhof aanrijden die hem ook de weg versperde.

Het slachtoffer werd vastgepakt en in elkaar geslagen. De jongen viel hierdoor van zijn fiets en kwam hard op de grond terecht. De jongens maakten zijn pizza buit en vluchtten weg.

SIGNALEMENT Op de scooter reed een jongen met een breed postuur en een blanke huidskleur. Hij droeg een wit shirt en een donkere spijkerbroek. Op de motor zat een jongen van ongeveer 19 jaar. Hij is 1.90m lang en droeg een zwarte jas en een wit shirt. De andere motorrijder was ook ongeveer 19 jaar en hij droeg een donkere trui, donkerblauwe spijkerbroek en witte Adidas-sneakers.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie