Afbeelding
AS Media

Meerdere bouwketen in brand in Amersfoort

21 augustus 2022 om 11:58 Brand

AMERSFOORT Op een bouwplaats aan de Tiellaan in Amersfoort is zondagochtend brand uitgebroken. De brand woedt in meerdere bouwketen. De brandweer is met meerdere voertuigen naar de locatie gekomen om de brand te blussen.

De brand werd even voor 11.00 uur gemeld. De brand was groot en de vlammen sloegen hoog uit de bouwketen. De brandweer schaalde op naar middelbrand, zodat meerdere wagens ingezet kunnen worden om de brand onder controle te krijgen.

Zwarte rookwolken trokken over de nieuwbouwwijk Vathorst. De rook kan voor overlast zorgen, de brandweer adviseert uit de rook te blijven en eventueel ramen en deuren gesloten te houden.

De brand is dusdanig dat alle bouwketen als verloren beschouwd kunnen worden. Het gebied is door de politie afgezet met linten. De inzet van de hulpdiensten trekt veel bekijks van omwonenden.

Na een kleine twee uur was het vuur onder controle en kon het sein brandmeester gegeven worden. De brandweer is nog enige tijd bezig met nablussen. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie