Weekendafsluiting A1 bij knooppunt Hoevelaken

18 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Rijkswaterstaat hervat vrijdag 18 oktober tot maandag 21 oktober de onderhoudswerkzaamheden op de parallelrijbaan van de A1 op knooppunt Hoevelaken in de richting van Amsterdam. Door het slechte weer moest Rijkswaterstaat de werkzaamheden vorig weekend stilleggen.

Tijdens de werkzaamheden is de parallelrijbaan afgesloten en zijn meerdere verbindingswegen dicht. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met omleidingsroutes en een extra reistijd tussen de 10 en 30 minuten.

Er worden werkzaamheden uitgevoerd aan het asfalt en de voegovergangen om een vlotte en veilige doorstroming van het wegverkeer te behouden.

Omleidingsroutes

De werkzaamheden vinden plaats van vrijdag 18 oktober 21.00 uur tot maandag 21 oktober 5.00 uur.

De A1 parallelrijbaan op knooppunt Hoevelaken in de richting van Amsterdam is afgesloten. Verkeer in de richting van Hoevelaken, Amersfoort en Zwolle wordt omgeleid via af- en oprit Amersfoort-Noord (13). Verkeer in de richting van Utrecht wordt omgeleid via de A1 tot knooppunt Eemnes, gevolgd door de A27 richting Utrecht.

De A1 afrit Hoevelaken (14) is ook afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via af- en oprit Amersfoort-Noord (13) op de A1 naar afrit Amersfoort (8) op de A28 richting Utrecht.

Tevens is de A1 oprit Hoevelaken (14) afgesloten. Verkeer in de richting van Utrecht en Amsterdam wordt omgeleid via de A1 richting Apeldoorn en af- en oprit Voorthuizen (16). Verkeer in de richting van Zwolle wordt omgeleid via het onderliggend wegennet naar oprit Amersfoort-Vathorst (8a) op de A28.

Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen werkzaamheden worden uitgesteld. Meer informatie over de werkzaamheden op www.vanAnaarBeter.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie