Verkeershinder A1 en A28 bij knooppunt Hoevelaken

7 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Rijkswaterstaat voert vrijdag 11 oktober (21.00 uur) tot en met maandag 14 oktober (5.00 uur) onderhoudswerkzaamheden uit op de parallelrijbaan van de A1 op knooppunt Hoevelaken in de richting van Amsterdam en op de parallelrijbaan van de A28 tussen Amersfoort en knooppunt Hoevelaken in de richting van Zwolle.

Er worden werkzaamheden uitgevoerd aan het asfalt en de voegovergangen. Tijdens deze werkzaamheden zijn beide parallelrijbanen afgesloten en zijn meerdere verbindingswegen dicht. Omleidingsroutes zorgen voor een extra reistijd van 10 tot 30 minuten.

Afsluitingen en omleidingsroutes

De A1 parallelrijbaan op knooppunt Hoevelaken in de richting van Amsterdam is die periode afgesloten. Verkeer in de richting van Hoevelaken, Amersfoort en Zwolle wordt omgeleid via af- en oprit Amersfoort-Noord (13). Verkeer in de richting van Utrecht wordt omgeleid via de A1 tot knooppunt Eemnes, gevolgd door de A27 richting Utrecht.

De A1 afrit Hoevelaken (14) is die tijd afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via af- en oprit Amersfoort-Noord (13) op de A1 naar afrit Amersfoort (8) op de A28 richting Utrecht.

Ook de A1 oprit Hoevelaken (14) wordt afgesloten. Verkeer in de richting van Utrecht en Amsterdam wordt omgeleid via de A1 richting Apeldoorn en af- en oprit Voorthuizen (16). Verkeer in de richting van Zwolle wordt omgeleid via het onderliggend wegennet naar oprit Amersfoort-Vathorst (8a) op de A28.

De A28 parallelrijbaan tussen Amersfoort (8) en knooppunt Hoevelaken in de richting van Zwolle is ook afgesloten. Verkeer in de richting van Amsterdam of Apeldoorn wordt omgeleid via af- en oprit Amersfoort-Vathorst (8a). Verkeer in de richting van Hoevelaken wordt omgeleid via afrit Amersfoort (8) en het onderliggend wegennet.

Meer informatie over de werkzaamheden op www.vanAnaarBeter.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie