Fit in tien weken voor 40-plussers

6 september 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT -Fysio Sport en Training 'De Isselt' heeft een trainingsprogrammavan tien weken ontwikkeld. Het programma is speciaal bedoeld voor 40-plussers die al geruime tijd niet meer structureel aan sport hebben gedaan, vanwege welke reden dan ook.

'De Isselt' biedt met dit door fysiotherapeuten begeleide trainingsprogrammade mogelijkheid om op een verantwoorde manier weer fit te worden. Het tien weken programma is ontstaan uit een groot onderzoek dat in 2011 en 2012 op meerdere vestigingen werd uitgevoerd. Ruim duizend 40-plussers hebben dit fitnessprogramma in de onderzoeksfase doorlopen.

Alle deelnemers zijn voor en na het programma op dezelfde onderdelen getest. Uit deze vergelijkende tests kwam naar voren dat ruim 99 procent van alle deelnemers zich na het tien weken programma aanzienlijk fitter voelde. Het gevoel van fitheid was in die tien weken (op een schaal van 0 tot 10) zelfs verdubbeld.De bloeddruk daalde gemiddeld met 3,7 procent, de longfunctie verbeterde gemiddeld met 6,2 procent en het uithoudingsvermogen nam zelfs gemiddeld met 15,4 procent toe. Op basis van deze resultaten wordt door 'De Isselt' de garantie geboden dat de deelnemers na tien weken echt fitter zijn. Als deelnemers niet vooruit zijn gegaan, en wel het hele programma gevolgd hebben, dan krijgen ze hun geld terug.

Het programma start met een individuele intake. Het trainingsprogramma wordt voor iedere deelnemer individueel, op maat gemaakt. Na het trainingsprogramma van tien weken volgt de eindmeting. De behaalde scores worden afgezet tegen de scores van de intakt.

In september start een nieuwe cyclus van tien weken, hiervoor zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Het gehele programma, inclusief intake en eindmeting is voor 79 euro te volgen.

Kijk voor meer informatie en aanmelding: www.fysiosportentraining.nl

Fysio Sport en Training 'De Isselt'

Amsterdamseweg 43, Amersfoort

tel. 033-4635600.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie