Politie zoekt getuigen overval tankstation

20 mei 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op het Shell-tankstation aan de Hogeweg.Vrijdag 17 mei rond 16.45 uur is het Shell- tankstation aan de Hogeweg overvallen. Een man bedreigde het personeel met een steekwapen en ging er met een buit op een fiets vandoor. Hij fietste op een damesfiets richting de Columbusweg. De politie zette direct een Burgernetactie op touw om de vluchtrichting van de verdachte te traceren en de verdachte zo te kunnen aanhouden. Ook is een helikopter ingezet om de verdachte vanuit de lucht te kunnen spotten. De verdachte is niet aangetroffen. Bij de overval raakte niemand gewond.

De politie zoekt mensen die de overval hebben gezien of mogelijk de verdachte hebben gezien op zijn vlucht. Of mogelijk zijn er mensen die meer weten van de kleding die de verdachte droeg of de fiets waar hij op reed.

Signalement:

- Man met een lichte huidskleur, vermoedelijk tussen de 20 en 30 jaar oud en een normaal postuur.

- Hij droeg een felrode poncho (daaronder was vrij donkere kleding te zien) en een donkere pet.

- Hij fietste op een donkergekleurde damesfiets met een loshangend wit ringslot.

Heeft iemand de man zien fietsen? Hebt u een felrode poncho, een donkere pet of een donkergekleurde damesfiets met een loshangend wit ringslot gezien of gevonden? Weet u wie de man is? Weet u wie onlangs een felrode poncho heeft gekocht? Neem dan contact op met de recherche Amersfoort via 0900-8844. Anoniem melden kan ook, via Meld Misdaad anoniem 0800-7000. Alle informatie, hoe klein ook, is welkom.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie