Beeld Totaal komt met deHuisdrukker

Nieuws

,,De ervaring is dat ondernemers in dit segment prijstechnisch moeite hebben met het onderbrengen van hun drukwerkopdrachten. DeHuisdrukker biedt hen een goed product tegen een scherpe prijs. Bovendien kunnen ze bij ons terecht voor advies, ondersteuning en het ontwerp van een aansprekende huisstijl. Alle documenten van een brochure, een flyer, tot een menu en nog legio ander drukwerk, maken wij hier te plaatse op. Levering is bijna altijd binnen een week.”

DeHuisdrukker is voor ondernemingen wat de Copyshop is voor particulieren. ,,Met de Copyshop gaan we gewoon door”, aldus Scheltinga. ,,We hebben professioneel materiaal, meer dan honderd soorten papier, bedrukken textiel en we hebben sinds een jaar ook een groot formaat fotoprinter, voor een print tot 1.10 meter breed met een maximale lengte van 30 meter. Ook voor familiedrukwerk is de Copyshop een prima adres.”

Met The Phone House hoort Scheltinga bij de grootste onafhankelijke mobiele telefonie retailketen van Europa. Your Phone, Your way dat is wat The Phone House belooft en volgens Scheltinga houdt het bedrijf zich aan deze belofte. ,,Je kunt kiezen uit alle netwerken en bijna alle merken mobiele telefoons en accessoires, een grotere keuzevrijheid vind je nergens. The Phone House legt de lat hoog, zij biedt een laagste prijsgarantie, een omruilgarantie én een inruilgarantie.”

Last but not least de vierde loot: Ringfoto Beeld Totaal. Ringfoto is de grootste Europese inkooporganisatie op fotogebied. Scheltinga: ,,Door het inkoopvoordeel kan Ringfoto wedijveren met prijsvechters als MediaMarkt en BCC. We bieden een evenzo scherpe prijs maar dan mét deskundig en objectief advies. In Nederland heeft Ringfoto het laatste jaar een enorme vlucht genomen, het aantal winkels is gegroeid van twaalf naar tachtig stuks, dat zegt toch wel wat.”

Voor de vakantieperiode is het pas geïntroduceerde geotracking systeem de nieuwste must have. ,,Vooral wanneer je tijdens je vakantie op meerdere plaatsen komt, is het een mooie aanvulling op je beeldmateriaal’, meent Scheltinga. ,,Voordeel is dat het op bijna iedere digitale camera past en het is bovendien prettig geprijsd.”

u Ringfoto Beeld Totaal, Emiclaerhof 370, 033 4564309, www.beeldtotaal.nl

advertentie