Voorverkoop Poppenfestival 'Poppen in het Park' gestart

5 juni 2012 om 00:00 Nieuws

RANDENBROEK - De kaartverkoop voor de negende editie van 'Poppen in het Park' is gestart. Het poppentheaterfestival voor kinderen van twee tot tien jaar vindt plaats in het weekend van 1 en 2 september. Acht poppentheaters uit heel het land (en België) spelen dan voorstellingen in Park Randenbroek.

'Poppen in het Park' staat dit jaar in het teken van het thema Dieren. Zo speelt Poppentheater Lauret 'De Billenbijter' waarin de dieren in het bos in rep en roer zijn want Moemoe, het konijn, zegt dat er een krokodil in het bos zit. Uit Belgie is Buguel Noz gehaald en poppentheater Ennadien speelt 'Helemaal alleen' waarin een kleine beer een blad door de lucht ziet dwarrelen. Zó mooi, die wil hij hebben. Hij grijpt ernaar, maar het blad waait verder. Hij verdwaalt in het bos en nergens ziet hij papa of mama meer…

Het complete programma staat op www.poppeninhetpark.nl. Daar kunnen ook kaarten worden besteld. De toegangsprijs voor een voorstelling is €3,00 voor een kind en €4,00 voor een volwassene. Bezoekers van de voorstellingen van 11.30 uur op zaterdag mogen zich op een extraatje verheugen. Bij de horecatent worden ze getrakteerd op een lekker kopje thee of koffie en een glaasje limo voor de kinderen met iets lekkers.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie