Afbeelding
WVEemland

Huldiging wereldkampioene Puck Pieterse bij WV Eemland

20 maart 2022 om 11:30 Wielrennen

AMERSFOORT Op dinsdag 22 maart wordt in Amersfoort bij de WielerVereniging Eemland de kersverse wereldkampioene veldrijden (in de categorie onder 23) Puck Pieterse gehuldigd. Wie mee wilt om haar thuis op te halen, verzamelt zich om 18.15 uur op de fiets bij het clubhuis van WV Eemland van waaruit naar de woning van Puck in colonne wordt gefietst. Hier zal Puck in een open auto plaats nemen en vervolgens wordt er onder een escorte van de vele fietsers terug gereden naar het parkoers van WV Eemland. 

Aangekomen op het Sportpark Zielhorst wordt nog een ereronde verreden over het wielerparkoers van de vereniging, waar de huldiging op het parkoers door ondermeer Burgemeester Lucas Bolsius en de ontvangst van de door de leden van de vereniging geschonken WV Eemland regenboog trui door voorzitter Bas van der Peet zal plaatsvinden.

De WielerVereniging Eemland viert met deze huldiging tevens de ‘opening’ van het wegseizoen, dit na exact twee jaar met de beperkingen, lockdowns door de coronamaatregelen.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie