Profcontract voor lokaal talent Jesse van de Haar

3 aug, 08:31 Voetbal
Ron van Dongen
'Ik ben supertrots en blij dat ik dit contract afgelopen vrijdag heb mogen tekenen.'
'Ik ben supertrots en blij dat ik dit contract afgelopen vrijdag heb mogen tekenen.'

STOUTENBURG/HOEVELAKEN De hoogtepunten blijven zich aaneenrijgen voor Stoutenburger Jesse van de Haar. Afgelopen vrijdag debuteerde hij voor Jong FC Utrecht én tekende hij zijn allereerste profcontract. ,,Ik ben supertrots en blij”, aldus de zoon van oud-prof Hans van de Haar. Sinds zijn negende speelt hij al voor FC Utrecht, een klein deel van zijn jeugd was hij actief voor sc Hoevelaken.

Van de Haar (17) kende een verrukkelijk vorig seizoen. Bij FC Utrecht Onder-17 was hij goed voor 33 goals in 24 wedstrijden. Verder besliste hij haast eigenhandig de bekerfinale tegen aartsrivaal Ajax. Hij scoorde twee keer in de met 3-2 gewonnen tweestrijd. Nu is er dus de beloning in de vorm van zijn eerste speelminuten bij ‘Jong’ en zijn contract voor twee jaar, met een optie op een derde seizoen. 

Hij is logischerwijze vol enthousiasme als we hem vragen naar zijn reactie op alles. ,,Ik ben supertrots en blij dat ik dit contract afgelopen vrijdag heb mogen tekenen. Natuurlijk, zoiets komt niet van de ene op de andere dag en er zijn daarvoor uiteraard heus gesprekken gevoerd, maar als je dan tekent, is dat toch heel mooi. Ik heb ook bes..

Mis niks, lees alles van Amersfoort


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Amersfoort en omliggende plaatsen met De Stad Amersfoort. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Stad Amersfoort lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Amersfoort.