Amsvorde onderuit

14 november 2012 om 00:00 Voetbal

ZEIST - De uitwedstrijd tegen Zeist is zondag voor Amsvorde niet goed afgelopen. De doelpuntrijke ontmoeting eindigde in een overwinning (5-4) voor de thuisclub.

Na de eerste helft keken de Amersfoorters al tegen een 3-0 achterstand aan. De eerste treffer viel al na drie minuten. Daarna kreeg Amsvorde twee grote kansen maar die werden door de bezoekers niet benut.

In de tweede helft zette Amsvorde de thuisploeg onder druk. Gijs Jansen verkleinde de achterstand door de rebound te benutten: 3-1. Het antwoord van Zeist liet niet lang op zich wachten (4-1) en daarmee was de wedstrijd gespeeld.

Stijn Termeer bracht het verschil nog wel op twee doelpunten (4-2) maar daarna was het weer de beurt aan Zeist om de score op te voeren: 5-2. Een eigen doelpunt van een Zeist speler betekende 5-3 waarna Senol Demirbas de eindstand op 5-4 bepaalde.